Instalatii electrice de joasa tensiune, electrician autorizat bucuresti executa Instalatii electrice de joasa tensiune pentru persoane fizice, juridice, asociatii, etc. Instalatii electrice de joasa tensiune, la cel mai bun pret!

Instalaţiile electrice de joasă tensiune sunt acele instalaţii care funcţionează la tensiuni mai mici de 1KV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de fază.

Reţelele electrice de joasă tensiune, realizate fie în construcţie aeriană fie subterană, sunt utilizate în general pentru distribuţia energiei electrice pe zone scurte (lungimi de maxim 2-3 km), din aceste reţele fiind alimentaţi în mod direct cea mai mare parte a consumatorilor de energie electrică situaţi în zona respectivă.

Alte elemente ce compun reţelele electrice de joasă tensiune sunt firidele de distribuţie, cutii de distribuţie, de secţionare sau de protecţie.

Electrician Autorizat Bucuresti, executa Instalatii electrice de joasa tensiune la cel mai bun pret si garantia unei lucrari bine efectuate.

Instalatii electrice de joasa tensiune pe toata raza Bucuresti-Ilfov.

Suntem autorizat ANRE pentru lucrari la instalatii electrice!

Pentru oferte si detalii nu ezitati sa ne contactati!