Instalatii electrice interioare pe lemn executate conform ultimelor reglementari si noutati in electrica. Executam isntalatii electrice interioare pe lemn, la cel mai bun pret in Bucuresti si tot judetul Ilfov.

La Instalatii electrice interioare pe lemn folosim cabluri din cupru, care sunt din categoria celor cu intarziere a propagarii flacarii, cu un maxim de 85% din curentul maxim admisibil.

In ceea ce priveste corpurile de iluminat, la instalatiile electrice interioare la casele din lemn se folosesc numai cele cu protectie IP 54, pentru a evita probleme grave care pot aparea.

Executia instalatiei electrice se face dupa terminarea structurii de rezistenta, dar si a acoperisului. Se recomanda ca in cazul in care instalatia electrica este inglobata in interiorul peretelui, aceasta sa fie  montata intre placa dinspre interior si bariera de vapori inainte de montarea materialului fonoizolant.

Trebuie de asemenea acordata o atentie deosebita legaturilor din dozele de derivatie, executandu-se legaturi care sa nu permita formarea de scantei sau arc electric

Instalatii electrice interioare pe lemn in orice locatie si la preturi fara concurenta!

Pentru oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati!