Montare corpuri de iluminat Bucuresti, constituie operatia prin care se finalizeaza executia instalatiei electrice interioare. Montarea corpurilor de iluminat sunt obiecte de instalatii electrice, prin care se obtine o iluminare corespunzatoare destinatiei incaperii.

Asiguram montare corpuri de iluminat pentru:

  • corpuri iluminat apartamente 1,2,3,4 camere
  • corpuri iluminat case/vile
  • corpuri iluminat garsoniere/studio
  • corpuri iluminat spatii comerciale
  • corpuri iluminat birouri

La montajul suspendat, corpul de iluminat se agata de un carlig fixat mai de dinainte de tavanul incaperii.Acest carlig numit carlig de plafon, se prinde de tavan cu ajutorul unui diblu de lemn sau metal.Carligul de plafon se fixeaza apoi cu mortar de ciment.Legaturile intre instalatia interioara si corpul de iluminat se executa fie cu ajutorul clemelor, fie prin rasucirea conductoarelor cu clestele plat.

Montarea corpurilor de iluminat pe pereti, in incaperi uscate, sau umede cu intermitenta, se face prin fixarea lor cu suruburi in dibluri de lemn ingropate sub tencuiala. In incaperi umede, cu gaze corozive, se folosesc corpuri de iluminat impermeabile sau etanse.

Ne adresa atat persoanelor fizice cat si celor juridice care au nevoie de solutii eficiente pentru montare corpuri iluminat.

Electrician Autorizat ANRE, asigura servicii instalatii electrice, montare corpuri iluminat in Bucuresti si judetul Ilfov pentru persoane firme si persoane fizice la cel mai bun raport calitate/pret si impreuna cu garantia unei lucrari bine efectuate de catre echipa noastra de electricieni.

PRETURI ACCESIBILE, CALITATE GARANTATA SI GARANTIE LUCRARI! Apelati la echipa Electrician Bucuresti Sector 1 si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre.

Date contact electrician:

  • 0722 974760 / 0771 302745 / 0766 974760
  • office@electricianautorizat.com.ro