Există mai multe opțiuni pentru care este posibil să avem nevoie de un electrician autorizat ANRE: întreținere, instalații noi, modificări, defecțiuni … În cele mai multe cazuri, ne lăsăm purtați de cel mai ieftin serviciu. Dar electricitatea este o problemă delicată, în care lăsarea la o parte a calității și experienței electricianului ne poate costa mai mult de o antipatie, care poate varia de la un scurtcircuit, în cele mai bune cazuri, la un incendiu cauzat de o instalație proastă.

Consecințele economice ale pandemiei au determinat înmulțirea electricienilor „pirați„, cu riscurile asociate pe care le implică acest lucru: utilizarea materialelor neaprobate, a lucrului făcut de mântuială care ulterior ajung să fie mai scumpe …

Și, după cum vom vedea mai jos, calitatea, experiența și prețul nu trebuie să fie în contradicție.

De cele mai multe ori când avem nevoie de cineva pentru o lucrare minoră în electricitate, instalații sanitare, aer condiționat … de obicei, întrebăm rudele sau vecinii.

Dar de câte ori te-ai întrebat dacă profesionistul pe care l-ai angajat este  electrician autorizat ANRE a fost cel potrivit pentru ceea ce aveai nevoie?

Va rezolva problema  sau ne va da mai multe bătăi de cap?

În schimb, cu toții avem experiențe cu companiile pe care le-am angajat, iar tratamentul a fost atent, profesionist, curat și atent și, de obicei, salvăm telefonul și să repetăm cu ele.

Daca inca nu aveti un electrician autorizat ANRE de incredere, salvati acest numar:  0766974760  Societatea noastra realizeaza instalatii electrice, telecomunicatii, stingerea incendiilor si automatizarea locuintei. În plus, avem un serviciu de urgență de 24 de ore. Suntem o companie autorizat ANRE, cu 20 de ani de experiență și peste 2000 de proiecte finalizate cu succes.

De ce este importantă certificarea ANRE?

Este într-adevăr cel mai rapid și mai eficient criteriu de a alege un profesionist dovedit și de a evita experiențele proaste. Mai jos rezumăm câteva dintre principalele motive care fac serviciul companiilor aprobate mai sigur și de o calitate superioară. Să începem cu securitatea tehnică și legislativă implicată în realizarea instalațiilor, modificărilor sau aranjamentelor cu o companie autorizată:

Electricieni autorizati ANRE  sunt instruiți să poată emite buletine electrice care să verifice dacă instalația este sigură și îndeplinește toate cerințele tehnice. Cu siguranță ați avut vreodată nevoie de el, deoarece acestea sunt un document obligatoriu pentru toate casele, fie că este vorba de lucrări vechi sau noi și care trebuie să fie înregistrate în organismul oficial corespunzător, precum și pentru a face o lumină ridicată, pentru a schimba puterea, pentru a face o schimbare de contract sau pentru a schimba instalația.

Experiență

Una dintre cerințele pentru certificare este de a certifica cunoștințele și experiența. Experienta este cu siguranta o diploma, pentru ca daca iti cunosti munca vei cunoaste timpii de executie. De multe ori avem cunoștințe care pretind că pot efectua lucrarea, dar nu au făcut-o niciodată cu adevărat înainte, astfel încât rezultatul este lent și nesatisfăcător.

Calitate

Reglementările tehnice necesare în fața industriei sau a companiei furnizoare, nu va utiliza materiale care nu sunt aprobate în regulament. Vei avea experienta in ceea ce priveste starea facilitatilor din zona si vei putea functiona mai eficient.

Una dintre diferențele fundamentale dintre o companie autorizata ANRE și o companie „pirat„. Primul poate efectua certificate de instalații, de care este posibil să aveți nevoie pentru mai multe proceduri. În plus, aceștia sunt obligați să aibă o asigurare de răspundere civilă, care vă va acoperi pe dumneavoastră sau pe terți în caz de daune, împiedicând această responsabilitate să cadă asupra dumneavoastră.

Transparență

Este vital să vă simțiți în siguranță și să nu rămâneți cu sentimentul că sunteți înșelați. Un bun electrician autorizat ANRE va detalia domeniul de aplicare al problemei, în ce constă soluția (forță de muncă și materiale) și prețul.

Pe scurt, societatea noastra vă recomandăm să aveți încredere doar în electricieni autorizati ANRE, deoarece în acest fel puteți evita să fiți afectați prin angajarea de companii sau electricieni fără autorizatie ANRE  necesară pentru a putea garanta instalația.

De asemenea, este periculos, deoarece, așa cum am revizuit mai sus, puteți avea probleme atunci când contractați furnizarea, treceți inspecțiile tehnice, optați pentru ajutor sau chiar unele asigurări nu vă pot acoperi în caz de eșec.

Un Electricieni autorizati ANRE  va face întotdeauna o evaluare profesională a serviciilor de care aveți nevoie, recomandând care sunt cele mai potrivite și viabile opțiuni pentru siguranța și buzunarul dvs.

ELECTRICIENI  AUTORIZAȚI ANRE ÎN BUCURESTI SI ILFOV

Atunci cand vrei sa renovezi instalatiile electrice ale unei cladiri, lucrarea nu trebuie ingrijita de nimeni; departe de ea. De fapt, acestea sunt cele mai potențial periculoase facilități, deoarece pot provoca în mod direct incendii.

De la compania noastră de electricieni autorizati ANRE  din Bucuresti si Ilfov, sunt propuse acțiuni directe pentru realizarea unor instalații de calitate, în care absența incidentelor este tendința dominantă. Desfășurăm activități de tot felul, oferind servicii precum:

  • Reparații urgente.
  • Instalații parțiale.
  • Instalații totale sau integrale.
  • Tablouri electrice.
  • Reabilitarea panourilor electrice și a altor componente ale clădirilor.

În sectorul energiei electrice, nu trebuie să utilizați doar experiența, calificarea și calificarea, ci și cel mai interesant material pentru a aborda în funcție de ce locuri de muncă.

Alimentarea cu energie electrică este foarte relevantă într-un domeniu în care infrastructurile suferă în multe cazuri din cauza utilizării continue sau chiar inadecvate… facilități care urmează să fie renovate pe baza unor consumabile de cea mai bună calitate posibilă.

În ceea ce privește alte servicii pe care le efectuăm pentru dvs., există furnizarea de semnături de buletine electrice

De asemenea, se efectuează proceduri administrative fără de care legalitatea instalațiilor sau a modificărilor nu ar putea fi posibilă. Contați pe echipa noastră pentru a efectua reparații și ansambluri electrice atât exterioare, cât și interioare.

În ceea ce privește grădinile și zonele în aer liber ale comunităților sau caselor unifamiliale, există lămpi stradale și corpuri de iluminat pregătite să reziste la cele mai extreme condiții meteorologice. Pe lângă faptul că propunem sisteme rezistente, vă reducem factura de energie electrică cât mai mult posibil.

Acest câștig este dat de renovarea electrică a instalațiilor, de repararea derivațiilor, dar și de amenajarea corpurilor de iluminat cu LED-uri care, în afară de economisirea banilor, oferă o luminozitate spectaculoasă și adecvată fiecărei nevoi.