Servicii sigure si garantate la preturi oneste in Berceni

Te putem ajuta cu un electrician Berceni pentru avarii si lucrari electrice variate. Poate fi vorba despre lucrari de interior sau exterior, in regim de urgenta sau in regim normal, in apartamente, case, birouri sau spatii comerciale. Indiferent de lucrare, nu ezita sa ne suni pentru a beneficia de servicii sigure, garantii si preturi corect calculate.

Ce ne recomanda pentru a ne solicita un electrician Berceni

Avem mai multi ani in domeniul lucrarilor din domeniul electric si putem spune ca suntem o firma cu experienta pentru care corectitudinea si profesionalismul sunt pe primul plan. Iata de ce ar trebui sa ne suni fara retineri pentru a solicita un electrician Berceni:

 • Toti electricientii cu care lucram sunt autorizati ANRE si putem garanta ca lucrarile realizate de ei sunt sigure si profesionale;
 • Clientii nostri vor plati intotdeauna pretul corect calculat in urma devizului de lucrare;
 • Emitem factura si chitanta pentru toate interventiile;
 • Suntem disponibili non-stop si ne poti contacta pentru o gama variata de lucrari;
 • Vei beneficia de garantia lucrarii realizate de electricienii nostri.

electrician berceni

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Berceni? Contacteaza-ne acum!

Lucrari executate de electrician Berceni

Ne poti suna in cazul avariilor grave care necesita interventii de urgenta, cum ar fi lipsa curentului sau defectiuni ale retelei sau tabloului electric. Acestea necesita interventia rapida a unui electrician Berceni si le putem prelua oricand.

Totodata, ne poti contacta si pentru lucrari in regim normal cum ar fi:

 • Inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor defecte;
 • Modernizarea sau schimbarea tabloului electric;
 • Montajul si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Montaj corpuri de iluminat de interior si exterior;
 • Reparatii diverse;
 • Cablari internet si TV;
 • Montaj protectii suplimentare pentru supratensiune si electrocutari.

Electrician Berceni – zone de interventii

Ne poti suna pentru a solicita un electrician in Berceni pentru orice zona, dar ar fi util sa ne poti da un punct de reper. In acest fel vom putea gasi mai repede locatia si nu vom pierde timp.

Ca zone de interventii sau puncte de reper in care putem lua lucrari vom mentiona Hotel Corvaris, Piata Sudului, RATB Depou Berceni, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni, Colegiul National Octav Onicescu sau Liceul Teologic Mircea Vulcanescu.

De asemenea, am mai avut lucrari pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, Bulevardul Alexandru Obregia, Soseaua Berceni sau Strada Izvorul Rece.

electrician berceni

Disponibilitate non-stop pentru electrician Berceni

Dispunem de resursele necesare pentru a putea prelua la orice ora lucrari si interventii electrice. Stim cat de importanta este viteza de actiune in anumite situatii si, de aceea, suntem disponibili non-stop si putem oferi oricand serviciile unui electrician Berceni.

Ne poti suna chiar si in zilele de sambata si duminica – vom prelua lucrarea in cel mai scurt timp si nu percepem tarife suplimentare pentru acestea. Nu amana rezolvarea avariilor si apeleaza la servicii profesionale si sigure oferite de un electrician autorizat ANRE care poate ajunge la tine rapid.

Preturile unui electrician Berceni

Iti putem garanta ca preturile percepute de un electrician Berceni sunt corecte si oneste. Toate lucrarile si interventiile sunt finalizate cu un deviz de lucrare in baza caruia se calculeaza costurile. In acest mod clientii nostri stiu exact pentru ce platesc si nu au surprize neplacute.

Nu percepem tarife mai mari pentru weekend si emitem factura si chitanta pentru toate lucrarile realizate de electricienii nostri.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Berceni? Contacteaza-ne acum!

Contacteaza-ne pentru a solicita un electrician Berceni

Pentru a nu pune in pericol viata ta si a celor din jur, nu mai astepta si contacteaza-ne chiar acum pentru a solutiona avaria cu ajutorul unui electrician in Berceni. Ne poti contacta oricand la unul dintre numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760.