Schimbare instalatii electrice pentru apartamente, case, birouri si spatii comerciale la cele mai bune preturi.

In Bucuresti schimbarea instalatiei electrica, este deseori necesara deoarece cea actuala este invechita si nu mai face fata consumului energetic actual.

Oferim servicii schimbare instalatii electrice pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si tot judetul Ilfov, deplasare si constatare gratuita.

Instalatia electrica in trecut nu a fost conceputa pentru un consum ridicat de energie electrica, doar un consum redus de la cateva becuri, televizor si frigider.

Acum cand nevoia de consum energetic pentru o buna functionare a tuturor electrocasnicelor (centrala, masina de spalat, cuptor cu microunde, aer conditionat, etc.) si echipamentelor IT&C (calculator, laptop, tableta, smartphone, smart tv, servere, etc), nu face fata instalatia electrica trebuie schimbata astfel incat sa evitam deteriorarea produselor  electrice pe care le aveti.

Cand facem precizare de instalatie electrica invechita ne gandim la: fire imbatranite de aluminiu, cabluri pentru curanti slabi, prinze insuficiente, etc. In aceste cazuri schimbarea instalatiei electrica este necesara.

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE va asigura schimbarea instalatiei electrice rapid si fara complicatii.

Suntem autorizati si avem experienta necesara pentru rezolvarea problemelor la instalatia electrica, cu preturi accesibile pentru orice buget.

Asiguram interventii rapide de schimbare instalatii electrice in Bucuresti si judetul Ilfov, verificarea si constatarea fiind gratuite.

Garantam preturi fara concurenta, garantie lucrari si calitate lucrare. Pentru detalii suplimentare si oferte de pret schimbare instalatii electrice trebuie doar sa ne contactati.

De cele mai multe ori te gandesti sa cumperi ceva nou pentru casa abia atunci cand acel ceva se strica. La capitolul instalatii electrice, situatia este asemanatoare, insa ceva mai delicata.

De ce trebuie sa inlocuiti  instalatia electrica?

Necesitatea inlocuiri instalatiei electrice intr-o casa sau intr-un apartament vechi nu este una care tine de „moda” sau din dorinta de a face o actualizare in acord cu trendurile moderne, ci una de urgenta.

Esti, pe scurt, obligat sa inlocuiesti instalatia electrica mai ales daca locuiesti intr-un apartament vechi, cu grad de siguranta minim la acest capitol. Poate nu stiai, insa o instalatie electrica defecta produce mai mult consum si incarca facturile la curent cu mult peste normal.

Acesta este insa cel mai fericit caz. Se pot intampla si lucruri mai grave, cum ar fi starnirea unui incendiu in apartamentul tau, sau la nivelul intregii cladiri.

Inlocuirea instalatiei electrice intr-o locuinta.

Nu intotdeauna cand te muti intr-o casa noua gasesti totul in ordine. La inceput poti avea impresia ca ai de inlocuit doar prizele si intrerupatoare, intrucat acestea par deteriorate.

Insa la o privire mai atenta, vei vedea ca mutarea intr-un alt apartament poate inseamna renovarea completa a locuintei, si acest efort presupune inlocuirea instalatiei electrice in totalitate, de la inlocuirea prizelor si a firelor pana la inlocuirea panoului electric.

Foarte multe apartamente functioneaza astazi in baza unui tablou de siguranta comunist, aflat intr-o stare jalnica.

Firele de aluminiu vechi nu au o durata de viata mai mare de 40-50 de ani.

Aşadar, s-ar putea sa le gasesti verzi, sau rupte pe alocuri. Pe acestea le poti inlocui cu fire de cupru, iar tabloul de siguranta cu unul automat, care sa dispuna de sigurante separate pentru obiectele electrocasnice, cum este masina de spalat sau frigiderul. Foarte bune sunt prizele de ceramica.

Cat costa inlocuirea instalatiei electrice in functie de apartament?

Trebuie spus de la bun inceput ca inlocuirea instalatiei electrice este o operatiune periculoasa, care se va face numai de catre un electrician autorizat. Exista foarte multe firme de instalatii electrice Bucuresti care te pot ajuta in acest sens.

Pretul lucrarilor este primul criteriu dupa care se ghideaza azi majoritatea celor care renoveaza sau se muta intr-o locuinta noua.

Pretul este stabilit in functie de lucrarile efectuate: spargerea peretilor, montarea de cabluri electrice noi, respectiv de doze de legaturi noi pentru prize si intrerupatoare, sau inlocuirea tabloului electric.

În cazul in care nu dispui de un buget mare, care sa acopere intreaga cheltuiala necesara inlocuiri instalatiei electrice la nivel complet, poti face acest lucru treptat.

De pilda, poti incepe cu montarea unui intrerupator nou sau a unei prize. Această lucrare te poate costa undeva intre 5 şi 30 de lei, in functie de materialul ales. inlocuirea tabloului electric este ceva mai costisitoare, si poate atinge suma i jur de 150 sau 300 de lei.

Daca vrei sa inlocuiti instalatia electrica la o garsoniera, sau la un apartament cu o cameră, trebuie sa platesti in jur de 1.00 sau 1.500 de lei.

Pentru un apartament cu 2 camere, inlocuirea instalatiei electrice se poate face cu 1.500 sau 2.000 de lei. In cazul unui apartament cu 3 camere, pretul total poate fi de  2.500 sau 3.000 de lei.

Aveti nevoie de inlocuirea instalatiei electrice?

Sunteti in cautarea unui electrician autorizat in servicii de inlocuirea instalatiei electrice.

 Echipa noastra de Electricieni autorizati  va sta la dispozitie Non-Stop.

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Apelati la echipa Electrician Bucuresti  si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre.

PRETURI ACCESIBILE, CALITATE GARANTATA SI GARANTIE LUCRARI!

Adresa: str.Plaurului nr.16A, Sec.1 Bucuresti

Email: office@electricianautorizat.com.ro

0722 974760; Fax 031 424 6775

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote