Cauti un electrician in Bucuresti pentru diferite lucrari de reparatii, instalatii sau mentenanta la reteaua electrica din casa ta? De cele mai multe ori este necesar sa apelezi la personal calificat care te poate ajuta cu lucrari de calitate, ceea ce ofera siguranta locuintei tale. Dispunem de o echipa de electricieni autorizati care executa lucrari si intervenii in regim non stop in tot orasul Bucuresti si in judetul Ilfov.

Avantajele unei colaborari cu un electrician Bucuresti

Pentru siguranta ta si a familiei tale, interventiile realizate la instalatiile electrice trebuie sa fie executate numai de catre electricieni atestati si calificati. Recomandam sa eviti interventiile neprofesioniste si improvizatiile care pot dauna mai mult si pot afecta considerabil fata de defectiunea anterioara. Alege un electrician Bucuresti pentru o gama larga de servicii, pentru ca doar un electrician profesionist iti poate oferi mai multe avantaje precum:

 • Profesionalism – pentru ca suntem specialisti in domeniul instalatiilor electrice, putem sa executam lucarri profesionale de mica si mare dificultate
 • Autorizare – orice electrician din Bucuresti dispune de certificat ANRE si astfel pot realiza lucrari sigure interioare si exterioare, pentru constructii civile sau industriale
 • Servicii non stop – asiguram servicii de reparatii instalatii electrice non-stop in toate sectoarele din Bucuresti.
 • Preturi accesibile – echipele autorizate de electricieni executa lucrari de inalta calitate pentru care clientii platesc o singura data. Oferim informatii legate de pretul lucrarii inainte sa incepem.
 • Garantia si siguranta lucrarii – toate lucrarile executate de electricienii nostri si materialele folosite beneficiaza de garantie.


Echipe autorizate de electricieni, rapid si in regim de urgenta oriunde in Bucuresti. Contacteaza-ne acum!

De ce sa apelezi la firma noastra pentru serviciile unui electrician Bucuresti

 • Oferim profesionalism si lucrari de calitate, dispunem de echipamente si materiale de calitate si performante.
 • Dispunem de autorizatie ANRE ce atesta siguranta lucrarilor efectuate.
 • Ne deplasam rapid in cazuri precum lipsa curent electric, nefunctionalitatea prizelor sau intrerupatoarelor, defectiuni la tabloul de sigurante, scurtcircuite etc
 • Ne adresam atat persoanelor fizice, dar si juridice, care au nevoie de solutii eficiente pentru problemele la instalatia electrica, de acasa sau de la birou.
 • Experienta dobandita de-a lungul timpului ne permite sa standardizam lucrarile. Efectuam lucrari complexe si interventii la instalatii electrice cu echipamente moderne, intr-un timp scurt.
 • Stabilirea interventiei se realizeaza conform dispozitiilor fiecarui client in parte.
 • Echipa noastra de electricieni autorizati efectueaza interventii rapide non-stop, instalari si reparatii instalatii electrice, fara taxe suplimentare Sambata si Duminica. Apeland la serviciile noastre aveti garantia unei lucrari efectuate de un electrican autorizat ANRE.
 • Oferim factura si garantie pentru orice interventie realizata iar la inceputului lucrarii vei beneficia de estimari gratuite si personalizate.

Serviciile pe care ti le poate oferi un electrician din Bucuresti

Oferim o gama larga de servicii si dispunem de electricieni din Bucuresti cu o vasta experienta care pot realiza lucrari in orice tip de locuinta, fie ca este vorba despre instalatii electrice interioare sau exterioare, precum:

Reparatii electrice/electrocasnice: lipsa tensiunii din locuinte, defectiuni tablouri electrice, avarii instalatie electrica, cablari internet si TV, prize si intrerupatoare, corpuri de iluminat, circuite suplimentare electrocasnice, protectii supratensiune si electrocutari, Instalari si punere in functiune electrocasnice, verificari si revizii instalatie electrica, reparatii diverse.

Montaj/schimbare/modernizare tablouri electrice: un electrician Bucuresti va asigura montarea tabloului electric in parametrii optimi de functionare si de siguranta.

Inlocuire/schimbare instalatie electrica: avem experienta necesara pentru a schimba instalatiile electrice in apartamente, case, birouri sau spatii comerciale, indiferent daca este vorba despre o persoana fizica sau juridica, deplasarea si constatarea sunt gratuite. Asiguram schimbarea instalatiei electrice invechite: fire imbatranite de aluminiu, cabluri pentru curanti slabi, prinze insuficiente, in toate  situatiile unde schimbarea instalatiei electrica este necesara.

Interventii urgente firme si persoane fizice: indiferent de ora si de zi, putem trimite un electrician sau o echipa de electricieni catre tine pentru a rezolva problema cu care te confrunti. Aceste interventii asigura linistea ta si previne aparitia altor probleme.

Mentenanta instalatii electrice si utilaje: Executam servicii de mentenanta instalatii electrice de catre un electrician in Bucuresti, lucrari de mentenanta pentru pastrarea instalatiei electrice in parametri optimi de functionare si siguranta. Mentenanta instalatiei electrice este esentiala pentru siguranta dumneavoastra si pastrarea acesteia in parametrii optimi de functionare.

Electrician Autorizat Bucuresti

Electrician Bucuresti non stop – in regim de urgenta

Oferim servicii in regim non stop in ceea ce priveste instalatiile electrice, tocmai pentru a te salva rapid de situatiile neplacute. Din pacate, problemele si defectiunile pot aparea indiferent de ora si este necesar sa apelezi la un electrician in Bucuresti profesionist si care realizeaza lucrari in siguranta. Indiferent daca te confrunti cu situatii de o gravitate scazuta sau mare precum prize iesite sau o pana de curent, un electrician autorizat va putea interveni in orice tip de situatie.

In regim de urgenta, electricianul din Bucuresti poate sa refaca intreaga instalatie electrica din locuinta ta, sa demonteze si sa monteze intrerupatoare sau corpuri de iluminat defecte sau orice alta aparatura electrica si electrocasnica. Totodata, dispunem de o zona mare de acoperire in intregul Bucuresti, dar si in judetul Ilfov.

Oferim interventii de urgenta pentru:

 • Lipsa tensiune aparatamente, case, birouri
 • Avarii instalatie electrica
 • Defectiuni tablouri electrice
 • Mondernizare si inlocuire taboluri electrice
 • Prize si intrerupatoare
 • Cablari Internet si TV
 • Circuite suplimentare electrocasnice
 • Protectii supratensiune si electrocutari
 • Instalari si punere in functiune electrocasnice
 • Verificari si revizii instalatie electrica
 • Reparatii diverse

Zonele acoperite in care putem interveni indiferent de serviciul dorit pentru instalatiile electrice

Efectuam lucrari de reparatii electrice si conexe in Bucuresti si judetul Ilfov, la preturi accesibile, calitate superioara si garantie lucrare. Zonele acoperite unde putem trimite un electrician sunt:

Electrician Bucuresti sector 1

Locuiesti in zone precum Aviatiei, Bucurestii Noi, Dorobanti, Floreasca, Romana sau Grivita si ai nevoie de un electrician profesionist? Apeleaza la serviciile unui electrician care poate sa acopere o gama larga de servicii.

Electrician Bucuresti sector 2

Intervenim in orice zona din sectorul 2 precum Floreasca, Iancului, Obor, Pantelimon sau Tei pentru a oferii servicii de reparatii sau mentenanta direct la usa ta.

Electrician Bucuresti sector 3

Indiferent daca este vorba despre o locuinta proprie sau de o cladire de birouri, intervenim rapid cu electricieni autorizati pentru a remedia problemele urgente. Ne deplasam in orice zona din sectorul 3 din Bucuresti.

Electrician Bucuresti sector 4

Venim cu solutii concrete si preturi corecte pentru toate interventiile pe care le realizam la instalatiile electrice. Nu ezita sa ne contactezi daca ai nevoie de un electrician autorizat in zone precum Tineretului, Brancoveanul, Luica, Aparatorii Patriei, Oltenitei etc.

Electrician Bucuresti sector 5

Putem sa trimitem un electrician sau o echipa de electricieni in onorarea serviciilor la instalatiile electrice in zone precum Rahova, Ferentari, Panduri, Alexandriei, Petre Ispirescu, 13 Septembrie etc.

Electrician Bucuresti sector 6

Ai nevoie de servicii de reparatii sau de mentenanta la instalatiile electrice? Putem interveni in orice zona din sectorul 6 precum Timisoara, Iuliu Maniu, Crangasi, Drumul Taberei, Gorjului, Valea Oltului sau Prelungirea Ghencea.

Electrician judetul Ilfov

Nu ezita sa ne apelezi nici daca locuiesti langa Bucuresti, in judetul Ilfov. Indiferent daca este vorba despre Chiajna, Bragadiru, Popesti-Leordeni sau alte localitati din imprejurimea capitalei, trimitem in regim de urgenta un electrician profesionist.


Echipe autorizate de electricieni, rapid si in regim de urgenta oriunde in Bucuresti. Contacteaza-ne acum!

Electrician Bucuresti preturi, cat te costa serviciile la instalatiile electrice

Oferim servicii la instalatiile electrice la preturi si abonamente accesibile pentru orice buget. Daca vrei sa chemi un electrician Bucuresti la casa ta, trebuie sa stii ca nu cerem banii inainte si va spunem intotdeauna pretul final inainte de a incepe lucrarea. Pentru orice alte detalii referitoare la preturile noastra, ne poti contacta sau sa accesezi sectiunea Preturi.

Ai nevoie de un electrician autorizat? Apeleaza la serviciile firmei noastre!

Contacteaza-ne in cazul ai nevoie de mai multe informatii privind serviciile noastre sau daca doresti sa trimitem rapid catre tine un electrician.