Procesul de schimbare tablou electric Bucuresti sau montare tablou electric trebuie facut de o persoana calificata, cu bune cunostinte in domeniul electric sau un electrician autorizat ANRE.

In cazul in care dimensionarea intrerupatoarelor automate (sigurante automate) nu este corect facuta, exista riscul iminent de incendiu. De asemenea, este foarte important si cuplul de strangere al suruburilor intrerupatoarelor automate (sigurantelor automate). Daca suruburile nu sunt suficient stranse, se creaza arc electric ce poate provoca un incendiu.

Electrician ANRE, prestez servicii electrice de schimbare (inlocuire) sau montare (montaj) a tablourilor electrice in Bucuresti si Ilfov.

Sector 1 Aviatorilor, Aviaţiei, Băneasa, Bucureştii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanţi, Gara de Nord, Griviţa, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii, P-ţa Romană
Sector 2 Colentina, Iancului, Moşilor, Obor, Pantelimon, Ştefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasă
Sector 3 Balta Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudeşti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan
Sector 4 Berceni, Giurgiu, Olteniţei, Piata Unirii, Tineretului, Văcăreşti
Sector 5 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova
Sector 6 Crângaşi, Ghencea, Giuleşti, Drumul Taberei, Militari
Ilfov Afumati, Balotesti, Bragadiru, Branesti, Buftea, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Cornetu, Dobroiesti, Domnesti, Fundeni, Gruiu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Sinesti, Snagov, Voluntari

Tabloul electric, numit popular tablou cu sigurante are cel mai important rol dintr-o instalatie electrica. Tabloul electric protejeaza prin intermediul intreruptoarelor automate (cunoscute si sub denumirea de sigurante automate) circuitele electrice interioare.

Sigurantele electrice fuzibile raman in continuare folosite datorita fiabilitatii lor. Daca un intreruptor automat (siguranta automata) are o fiabilitate ridicata, acesta nu se poate compara cu o siguranta electrica fuzibila, care are o fiabilitate de 100%. In schimb, un intreruptor automat are avantajul ca in cazul unui scurt circuit nu este necesara inlocuirea niciunei componente. La siguranta electrica fuzibila, in cazul unui scurt circuit, trebuie inlocuit consumabilul acesteia (patron de siguranta electrica fuzibila).

Schimbare tablouri electrice cu orice tip de modul electric pentru toate tipurile de locuinte, spatii industriale sau comerciale.

Pentru mai multe informatii schimbare tablou electric in Bucuresti trebuie doar sa ne contactati.