Detii o masina electrica sau hibrid si nu stii unde sa iti incarci autovehiculul?

Ce ai spune daca ai avea in propria curte sau chiar langa bloc o statie destinata incarcarii masinii electrice? Iar daca esti antreprenor si vrei sa ai statii de incarcare masini electrice langa cladirea de birouri, compania noastra iti sta la dispozitie si te va indruma sa alegi locul cel mai potrivit pentru amplasarea acesteia.

Echipa noastra de electricieni autorizati de catre ANRE te pot ajuta cu montarea instalatiei electrice pentru ca tu sa-ti incarci masina oricand doresti. In plus, oferim servicii in regim normal, dar si in regim de urgenta si suntem disponibili 24/7, chiar si in weekend. Contacteaza-ne pentru servicii de instalatii electrice pentru statii de incarcare a masinilor electrice.

Statii incarcare masini electrice – servicii cu care te putem ajuta

Daca doresti sa nu mai depinzi de statiile de incarcare masini electrice amplasate in spatiile publice, poti contacta un electrician care sa se ocupe de montarea instalatiei electrice a statiei de incarcare auto si sa o amplaseze in apropiere de locuinta ta. Asadar, electricienii nostri se ocupa de:

 • informarea cu privire la tipul de statie de incarcare auto potrivit pentru nevoile fiecarui client;
 • alegerea locului potrivit de montare a acesteia, in apropiere de tabloul electric al blocului – daca stai la apartament/garsoniera – sau in garaj – daca locuiesti la casa;
 • crearea unui circuit separat pentru statia de incarcare masini electrice;
 • montarea instalatiei electrice a statiei de incarcare auto si verificarea acesteia pentru a functiona normal;
 • mentenanta pentru instalatia electrica in cazul in care apar defectiuni.

Ai nevoie de servicii pentru instalatii electrice la statiile de incarcare auto? Contacteaza-ne acum!

De ce sa apelezi la noi pentru instalatii electrice destinate statiilor de incarcare auto

Suntem o compania cu o experienta de peste 15 ani in domeniul electric si efectuam lucrari in orice moment ai nevoie de noi. Detinem echipamentele necesare oricarei interventii si actionam cu rapiditate atunci cand ne soliciti pentru a monta o instalatie electrica pentru statii de incarcare auto. 

Iata motivele pentru care sa apelezi la noi:

 • Suntem disponibili in orice moment si ajungem la destinatie cu rapiditate;
 • Acoperim o gama variata de lucrari, atat in regim de urgenta, cat si in regim normal;
 • Primesti factura si chitanta pentru orice tip de lucrare efectuam;
 • Oferim seriozitate si promptitudine, sunt punctele noastre forte;
 • Lucram doar cu materiale calitative, care sa iti garanteze rezistenta lucrarii;
 • Vom alege locul potrivit de montare a instalatiei electrice pentru statia de incarcare auto;
 • Iti oferim consultanta in alegerea statiei de incarcare auto potrivita pentru nevoile tale.

Cat costa serviciile pentru statii de incarcare auto

Preturile pentru serviciile oferite de electricienii cu care colaboram le poti afla prin solicitarea unei oferte telefonice. In urma acesteia, un electrician se va deplasa la adresa indicata de catre tine si iti va comunica un pret final in urma constatarii timpului de lucru necesar pentru montarea instalatiei electrice. Lucrarea va incepe imediat ce iti dai acordul, iar plata se va face la finalizarea acesteia.

Pentru fiecare interventie oferim factura si chitanta, tocmai pentru ca dorim sa fim corecti si seriosi cu clientii nostri. Totodata, iti garantam calitatea interventiilor noastre si ne asiguram ca in urma lucrarii efectuate de electricienii nostri nu va mai trebui sa faci si alte investitii. 

Contacteaza-ne pentru a avea propria statie de incarcare auto!

Pentru a nu mai fi nevoit/a sa-ti incarci masina electrica la statiile de incarcare auto puse la dispozitie de companiile private cum sunt benzinariile, apeleaza la serviciile noastre si iti vom monta in cel mai scurt timp o statie de incarcare in propria curte sau langa bloc. Ne poti gasi la numarul de telefon 0771 302 745 sau pe adresa de e-mail conta@ruady-service.ro. Nu mai sta pe ganduri si incarca-ti masina electrica in orice moment doresti!