Echipa noastra iti pune la dispozitie servicii rapide si de calitate pentru instalatiile electrice oriunde in sectorul 3. Iti oferim o gama larga de servicii la instalatiile electrice indiferent de complexitatea acestora. Garantam calitatea lucrarilor si oferim si garantie. Poti afla mai jos mai multe despre serviciile noastre pentru a te convinge de ce trebuie sa apelezi la noi.

De ce sa alegi echipa noastra de electricieni autorizati?

Se intampla sa nu ai curent electric acasa sau la birou ori o priza sau un intrerupator nu functioneaza/a iesit din perete? Atunci este momentul in care trebuie sa apelezi la serviciile unei firme de electricieni autorizati. Indiferent de tipul defectiunii sau de tipul montarii de care ai nevoie, trebuie sa apelezi doar la un electrician calificat.

Motivele pentru care ne poti chema oricand ai nevoei de ajutor specializat:

 • folosim echipamente si materiale moderne pentru a-ti garanta calitatea lucrarilor
 • stabilim ziua si ora interventiei conform disponibilitatii dumneavoastra
 • oferim o gama larga de servicii legate de instalatiile electrice si reparatii electrice cum ar fi montare si reparare tablou electric, montare corpuri iluminat, montare protectii scurtcircuit etc
 • lucram doar cu electricieni autorizati care sunt calificati pentru a rezolva orice fel de problema cu orice grad de complexitate in domeniul instalatiilor electrice
 • iti oferim disponibilitate maxima, echipa noastra lucreaza non stop si ne poti contacta oricand ai nevoie de ajutor
 • ne deplasam rapid in momentul in care ai nevoie urgent de un electrician autorizat in sectorul 3
 • estimarea costurilor este gratuita, preturile sunt personalizate in functie de complexitatea lucrarii
 • vei cunoaste pretul lucrarii inainte sa incepem interventia


Ai nevoie de un electrician autorizat in sectorul 3? Intervenim rapid si in siguranta. Contacteaza-ne acum!

Electrician autorizat ANRE – non stop in sectorul 3

Echipa noastra de electricieni autorizati din sectorul 3 asigura interventii rapide non-stop, fara taxe suplimentare sambata si duminica. Daca apelezi la serviciile noastre vei avea parte de garantia unei lucrari efectuate de catre un electrician autorizat ANRE.

Intervenim atat in cazul persoanelor fizice in locuite proprii, dar si in cazul persoanelor jiuridice in cladiri de birouri. Pe scurt, oricui are nevoie de solutii eficiente pentru problemele la instalatia electrica in intreg sectorul 3.

electrician autorizat sector 3

Cand trebuie sa apelezi la un electrician autorizat?

Un electrician trebuie sa aiba pregatirea necesara finalizata cu o diploma de specialitate pentru a lucra in domeniul instalatiilor electrice. In urma dobandirii statutului si calificarii de electrian autorizat acesta poate efectua in deplina siguranta instalari, intretineri, modificari si reparari in privinta a tot ceea ce inseamna instalatii electrice. Electricienii cu care colaboram sunt autorizati si pregatiti sa faca fata oricarei urgente.

Situatiile in care este necesar sa chemi un electrician pot fi multe. De la avarii pana la diverse instalatii, ne poti contacta oricand si venim oriunde in sectorul 3. Poti vedea mai jos care sunt cele mai intalnite situatii atunci cand ai nevoie de serviciile unui electrician autorizat:

 • lipsa curent electric
 • prize sau intrerupatoare care nu functioneaza
 • defectiuni tablou siguranta si scurtcircuite
 • corpuri de iluminat si electrocasnice care nu functioneaza corespunzator
 • mentenanta instalatie electrica
 • diverse reparatii electrice
 • montare corpuri de iluminat
 • schimbare intrerupatoare si prize
 • montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • circuite electrice suplimentare

Pe scurt, iti oferim solutia ideala in remedierea imediata a avariilor aparute la instalatia electrica, la prize si intrerupatoare defecte, la legaturi slabite, in montajul tablourilor electrice si multe alte situatii.

Electrician autorizat oriunde in sectorul 3 – zonele in care activam

Locuiesti in sectorul 3 si ai nevoie de un electrician autorizat? Echipa noastra specializata in rezolvarea diferitelor situatii aparute la instalatiile electrice poate sa intervina in orice zona in sectorul 3 din Bucuresti. Ne poti contacta oricand sa ne spui adresa si ne deplasam rapid catre tine.

Zonele in care intervenim direct la domiciliul tau sunt urmatoarele:

Electrician autorizat in zona Piata Unirii – Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Rond Alba Iulia, Cismigiu, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu si strazile adiacente.

Daca locuiesti in Cartier Vitan venim rapid catre tine – Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou STB Dudesti, Nerva Traian, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc.

Venim de urgenta in Cartier Dristor – B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, B-dul Ramnicu Sarat etc.

Cheama-ne acum daca locuiesti in Cartier Titan, Balta Alba – B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa si strazile adiacente.

Electricieni autorizati in Cartier 23 August – Soseaua Industriilor si strazile adiacente.

Electrician autorizat in sectorul 3 – preturi

Iti oferim preturi accesibile pentru orice fel de serviciu legat de instalatiile electrice. Costul total al lucrarii il vei afla atunci cand va sosi un electrician la tine si va evalua gratuit complexitatea lucrarii. De asemenea iti oferim posibilitatea sa faci un abonament la noi pentru a scapa de grija sa cauti un electrician atunci cand ai cea mai mare nevoie. In plus,nu cerem banii inainte de a realiza lucrarea.

Intra acum la sectiunea preturi pentru a vedea mai multe detalii despre preturile manoperelor si al abonamentelor.

Contacteaza-ne daca ai nevoie de un electrician oriunde in sectorul 3!

Pentru orice problema aparuta la instalatiile electrice sau daca ai nevoie de orice tip de lucrare in acest sens, ne poti contacta si trimitem catre tine o echipa de electricieni profesionisti. Indiferent de ziua sau de ora la care ai o urgenta contacteaza-ne si venim la tine in cel mai scurt timp.

Ne poti contacta pentru orice serviciu ai nevoie in sectorul 3 la 0722 974 760, 0771 302 745 sau 0766 974 760. Iti raspundem si daca ne scrii la adresa de email office@electricianautorizat.com.ro.


Ai nevoie de un electrician autorizat in sectorul 3? Intervenim rapid si in siguranta. Contacteaza-ne acum!