Ai nevoie de o echipa de electricieni pentru diferite interventii in cadrul cladirilor cu locuinte? Firma noastra este specializata in oferirea de mentenanta la instalatiile electrice pentru asociatiile de proprietari, dar si pentru locuinte individuale, spatii de birouri sau alte tipuri de cladiri.

Apeleaza la o echipa de electricieni autorizati si profesionisti care au experienta in remedierea diferitelor tipuri de avarii, dar si pentru servicii de intretinere.

De ce are nevoie o asociatie de proprietari de mentenanta instalatii electrice

O cladire unde se afla mai multe locuinte, precum blocul, are nevoie de o verificare periodica in ceea ce priveste reteaua de instalatii electrice comuna. Preventia este deosebit de importanta, pentru ca este mai ieftina decat remedierea avariilor grave. Astfel, un abonament cu o echipa de electricieni autorizati va fi util pentru siguranta locatarilor care se vor bucura de numeroase avantaje si interventii realizate intr-un timp rapid.

Dispunem de o experienta de peste 18 ani in domeniul instalatiilor electrice, ceea ce ne ajuta sa oferim doar servicii de calitate, deoarece este important ca orice lucrare la instalatiile electrice, inclusiv cele de mentenanta instalatii electrice, sa reziste in timp. Totodata oferim seriozitate pentru colaborarile cu toti clientii nostri inclusiv asociatiile de proprietari si oferim garantie si suport profesional pentru nevoile fiecarui bloc.


Ai nevoie de servicii de mentenanta instalatii electrice pentru asociatii de proprietari? Contacteaza-ne acum!

Preturi mentenanta instalatii electrice – ce includ abonamentele noastre

Preturile pentru mentenanta instalatii electrice sunt accesibile si sunt calculate pe apartament. Dispunem de mai multe tipuri de abonamente, in functie de necesitatile fiecarei asociatii de proprietari:


Basic

3.99 lei/luna/apartament

disponibilitate luni-vineri

consultanta tehnica gratuita

verificare instalatii

interventii prioritare

5% reducere pentru lucrari si interventii

izolare avarii in 4 ore

remedieri in 24 ore

2 ore timp de raspuns la solicitari


Start

5.99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

verificare instalatii

consultanta tehnica gratuita

interventii prioritare

10% reducere pentru lucrari si interventii

izolare avarii in 4 ore

remedieri in 24 ore

2 ore timp de raspuns la solicitari


Profesional

8.99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

interventii prioritare

verificare instalatii

10% reducere pentru lucrari si 15% interventii

izolare avarii in 2 ore

remedieri in 24 ore

30 minute timp de raspuns la solicitari

2 interventii lunare gratuite


Premium

13.99 lei/luna/apartament

disponibilitate 24/7

interventii prioritare

verificare instalatii

20% reducere pentru lucrari si 20% interventii

izolare avarii in 1 ore

remedieri in 12 ore

30 minute timp de raspuns la solicitari

4 interventii lunare gratuite

Avantaje abonamente mentenanta instalatii electrice asociatie proprietari

Suntem rapizi, seriosi, profesionisti si oferim disponibilitate in regim non stop pentru servicii de mentenanta instalatii electrice asociatie de proprietari. In momentul in care vom incheia un abonament, vei putea lasa linistit in grija noastra tot ce inseamna instalatiile electrice, functionarea si reglarea acestora. Motivele pentru care sa alegi un abonament pentru servicii de mentenanta sunt urmatoarele:

 • Intervenim rapid in caz de nevoie, indiferent de ora din zi sau din noapte
 • Datorita verificarilor constante ale retelei electrice, pe termen lung vor scadea costurile legate de reparatii
 • Ne ocupam de tot ce inseamna interventii de reparatii si functionarea optima a instalatiilor electrice
 • Oferim periodic rapoarte in ceea ce priveste reziviile si reparatiile instalatiilor
 • Realizam plan de mentenanta instalatii electrice cu termene de verificare bine stabilite
 • Reglam si reparam orice instalatie electrica la un mod economic, pentru a oferi o capacitate maxima la costuri cat mai reduse
 • Serviciile de mentenanta au avantajul ca se pot evita astfel avariile si defectiunile majore care pot genera costuri mari
 • Dispunem doar de electricieni autorizati si profesionisti care pot interveni intr-un timp foarte scurt
 • Oferim garantie, factura si asigurare pentru toate lucrarile efectuate pentru asociatiile de proprietari
 • Te tinem la curent cu tot ce presupun normele in vigoare in ceea ce priveste instalatiile electrice din cadrul asociatiilor de proprietari
 • Te ajutam sa situatiile neplacute in care trebuie sa cauti mult timp un electrician autorizat

Contract mentenanta instalatii electrice – ce presupune colaborarea cu o asociatie de proprietari

Daca inchei un contract de mentenanta instalatii electrice cu noi, vei avea garantia faptului ca ne vom ocupa de tot ce inseamna functionarea optima a instalatiilor din bloc, pe toata perioada contractului. O astfel de colaborare este benefica oricarei cladiri cu locuinte pentru ca este deosebit de importanta siguranta locatarilor. Totodata un contract de mentenanta instalatii electrice ajuta la scaderea costurilor pe termen lung prin prevenirea posibilelor defectiuni costisitoare.

In functie de necesitate, dispunem de mai multe tipuri de abonamente in functie de nevoile oricarei asociatii de proprietari. Toate pachetele au incluse interventii prioritare, consultanta tehnica gratuita si reduceri pentru lucrari si interventii, unele pachete complexe avand disponibile si un numar de interventii gratuite pe luna. Daca vei alegi sa inchei un contract de mentenanta instalatii electrice cu firma noastra, te vei bucura de beneficiile urmatoare:

 • Servicii de mentenanta in regim preventiv. Prin realizarea periodica a verificarilor si a reviziilor instalatiilor electrice, ne asiguram ca acestea functioneaza optim si nu necesita reparatii majore. Putem chiar sa inlocuim mici elemente vechi si uzate.
 • Remediem urgent defectiunile aparute. Fie ca este vorba de un apel in caz de o urgenta sau constatam in cadrul verificarii o avarie, intervenim urgent cu o echipa de electricieni profesionisti pentru a revizui situatia.

Intretinere instalatii electrice asociatii proprietari

Intretinerea instalatiilor electrice pentru asociatiile de proprietari sunt deosebit de importante, deoarece siguranta fiecarui locatar este necesar sa fie asigurata constant. De aceea iti garantam o colaborare fara griji, in care nu trebuie sa te ingrijorezi asupra situatiei retelei electrice.

Reparatii instalatii electrice asociatii de proprietari

Oferim diferite tipuri de servicii de reparatii pentru asociatii de proprietari precum avarii instalatii electrice, lipsa de tensiune, defectiuni tablouri electrice, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare, sigurante etc. Ne deplasam pentru a realiza interventiile necesare si finalizam in siguranta orice lucrare si interventie efectuata.

Mentenanta instalatii electrice oriunde in Bucuresti

Indiferent de zona sau sectorul din Bucuresti in care se afla blocul in care locuiesti, ne poti contacta pentru un abonament de mentenanta instalatii electrice. Asiguram interventii pe toata raza orasului Bucuresti, fiind disponibili si flexibili in ceea ce priveste deplasarea catre clienti.

Solicita o oferta mentenanta instalatii electrice pentru asociatiile de proprietari

Daca ai nevoie de mai multe detalii sau vrei chiar sa inchei un abonament cu noi, ne poti contacta telefonic la numarul 0766 974 760 sau ne poti scrie pe email la conta@ruady-service.ro. Raspundem rapid la solicitari si venim cum cele mai bune oferte pentru mentenanta instalatii electrice asociatii de proprietari, in Bucuresti.


Ai nevoie de servicii de mentenanta instalatii electrice pentru asociatii de proprietari? Contacteaza-ne acum!