Te confrunti cu probleme la instalatiile electrice sau ai nevoie de montaje noi in locuinta ta? Iti oferim serviciile unui electrician la domiciliu in Bucuresti, dar si in judetul Ilfov.

Este necesar sa apelezi la un specialist atunci cand este vorba despre reteaua electrica din casa ta. Un electrician autorizat profesionist va realiza doar lucrari de calitate in deplina siguranta.

Compania noastra lucreaza doar cu electricieni autorizati ANRE care au experienta in domeniul instalatiilor electrice si care pot rezolva cu profesionalism orice lucrare la instalatiile electrice la domiciliu.

Daca ai si tu nevoie de un electrician la domiciliu Bucuresti, afla mai multe despre serviciile noastre si unde anume putem interveni.

electrician la domiciliu bucuresti

De ce sa apelezi la noi pentru un electrician la domiciliu Bucuresti

 • Siguranta familiei este deosebit de importanta pentru orice lucrare efectuata in locuinta. Iti recomandam sa eviti interventiile neprofesioniste executate de catre electrieceni care realizeaza improvizatii, deoarece pot aparea defectiuni si mai mari. Alege un electrician la domiciliu Bucuresti pentru servicii la instalatiile electrice rapide si de calitate. Motivele pentru care sa apelezi la compania noastra:
 • Executam orice tip de lucrare cu un electrician la domiciliu Bucuresti, indiferent de complexitate
 • Lucram doar cu electricieni autorizati ANRE ce au o experienta vasta in lucrul cu instalatiile electrice
 • Realizam o gama larga de servicii incepand de la reparatii si inlocuiri cabluri electrice, pana la cablare in case si apartamente, inlocuire tablouri electrice si transferarea prizelor
 • Asiguram servicii de reparatii instalatii electrice in regim non-stop, in toate sectoarele din Bucuresti si in Ilfov
 • Toate lucrarile efectuate la domiciliu de catre electricienii nostri beneficiaza de garantie si factura
 • Dispunem de preturi accesbile pentru serviciile oferite, pe care le vei afla inainte de a incepe lucrarea
 • Ne deplasam rapid in cazuri in care necesita interventia imediata a unui electrician
 • Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice, indiferent daca este vorba despre o lucrarea acasa sau la birou
 • Principiile noastre sunt urmatoarele: transparenta, disponibilitate, profesionalism, rapiditate si seriozitate


Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Bucuresti? Contacteaza-ne acum!

Servicii electrician la domiciliu in Bucuresti

Compania noastra ofera o gama larga de servicii pentru instalatiile electrice atunci cand vine vorba despre lucrari executate la domiciliu. Suntem pregatiti sa realizam mai multe tipuri de servicii de catre un electrician la domiciliu Bucuresti, precum:

 • Reparatii instalatii electrice – efectuam mai multe reparatii la instalatii electrice precum defectiuni tablouri electrice, lipsa tensiune, reparatii intrerupatoare, prize, sigurante etc.
 • Schimbare/inlocuire instalatii electrice – daca ai nevoie de un electrician la domiciliu Bucuresti pentru lucrari de schimbari si inlocuire la instalatiile electrice, te putem ajuta. Asiguram schimbarea instalatiei electrice invechite si ne asiguram ca reteaua electrica functioneaza corect si in siguranta.
 • Montaj/inlocuire tablouri electrice – realizam lucrari de inlocuire tablouri electrice, cel care protejeaza toate circuitele electrice dintr-o locuinta prin intermediul sigurantelor.
 • Mentenanta instalatii electrice – periodic este nevoie sa verifici functionarea instalatiei electrice din casa ta. Oferim servicii de mentenanta pentru a evita posibilele incidente.
 • Interventii in regim non-stop – problemele la instalatiile electrice din pacate pot aparea la orice ora din zi sau din noapte. De aceea intervenim cu un electrician la domiciliu Bucuresti in regim de urgenta.

Alte servicii oferinte de catre un electrician la domiciliu Bucuresti:

 • Montaj si reparatii sisteme de impamantare
 • Montare de sisteme paratrasnet
 • Bransare la sisteme electrice realizate de catre un electrician la domiciliu Bucuresti
 • Realizare de circuite electrice noi sau schimbarea celor actuale care prezinta defectiuni
 • Diverse remedieri pentru diferite avarii ce pot aparea in orice locuinta sau la birou

Pe scurt, te putem ajuta indiferent de problema aparuta la instalatii electrice sau cu orice lucrare de montaj, fie ca este vorba despre o locuinta noua sau una existenta. Apeleaza la serviciile unui electrician in Bucuresti si Ilfov care sa iti ofere siguranta si sa efectueze lucrari de calitate.

electrician la domiciliu bucuresti

Unde putem trimite un electrician autorizat la domiciliu

Indiferent daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, putem trimite catre tine un electrician profesionist pentru a te ajuta cu diferite servicii la instalatiile electrice, la cel mai bun pret.  Acesta va realiza lucrari indiferent de complexitate precum ar fi inlocuirea de cabluri, echipamente, reparatii prize sau intrerupatoare, inlocuire tablouri electrice etc.

Vezi care sunt zonele in care putem interveni cu un electrician la domiciliu:

Electrician la domiciliu sector 1

Daca locuiesti in sectorul 1 in zone precum Dorobanti, Aviatiei, Romana, Grivitei, Floreasca sau Bucurestii Noi si ai nevoie de ajutor pentru instalatiile electrice, putem trimite un electrician la domiciliu sector 1 pentru diverse servicii de reparatii sau mentenanta.

Electrician la domiciliu sector 2

Oferim servicii pentru instalatiile electrice pentru orice zona din sectorul 2 Bucuresti precum Obor, Floreasca, Iancului, Pantelimon, Tei, etc. Electricienii nostri autorizati sunt pregatit pentru orice tip de lucrare, indiferent de zi sau de ora.

Electrician la domiciliu sector 3

Putem trimite un electrician la domiciliu in sector 3 in zone precum Balta Alba, Piata Unirii, Dristor, Universitatii, Titan si restul cartierelor si strazilor. Lucrarile oferite sunt atat de reparatii si instalatii cat si de mentenanta.

Electrician la domiciliu sector 4

Daca locuiesti in zone precum Brancoveanu, Tineretului, Luica, Aparatorii Patriei sau Oltenitei, apeleaza la un electrician la domiciliu pentru sectorul 4. Putem onora orice tip de serviciu pentru instalatiile si retelele electrice, indiferent de strada unde te afli in acest sector.

Electrician la domiciliu sector 5

Trimitem rapid, chiar si in regim de urgenta un electrician la domiciliu in sector 4 in zone precum Rahova, Ferentari, Soseaua Alexandriei, Panduri, 13 Septembrie, Petre Ispirescu, etc.  Apeleaza la o firma de incredere care iti ofera factura si garantie pentru lucrarile efectuate.

Electrician la domiciliu sector 6

Ai nevoie de servicii profesioniste oferite de un electrician autorizat? Apeleaza la un electrician la domiciliu sector 6 si iti vom trimite un profesionist care te poate ajuta chiar si cu lucrari complexe la instalatiile electrice. Cateva exemple de zone in care putem interveni: Crangasi, Drumul Taberei, Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara ,Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, Gorjului, Lujerului, etc.

Electrician la domiciliu ilfov

Daca locuiesti in apropierea Bucurestiului, mai exact in judetul Ilfov, poti sa apelezi la compania noastra pentru ajutorul unui electrician profesionist. Indiferent daca este vorba despre Chiajna, Voluntari, Pipera, Bragadiru, Popesti-Leordeni, Mogosoaia sau Chitila, asiguram interventii pentru situatii de urgenta, dar si pentru lucrari programate.


Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Bucuresti? Contacteaza-ne acum!

Preturi electrician la domiciliu Bucuresti

Oferim servicii la instalatiile electrice de catre un electrician la domiciliu in Bucuresti la preturi accesibile tinand cont de raportul calitate-pret. Avantajul pe care ti-l oferim este faptul ca iti vom spune intotdeauna inainte de a incepe lucrarea care este pretul final. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre preturi si abonamentele noastre, consulta pagina de preturi.

Totodata ia legatura cu noi pentru o oferta de pret in functia de lucrarea de care ai nevoie. Preturile difera pentru fiecar serviciu in parte si in functie de complexitate si de timpul necesar solutionarii.

Apeleaza-ne daca ai nevoie de un electrician la domiciliu in Bucuresti!

Daca ai nevoie de mai multe detalii privind serviciile noastre sau vrei sa chemi rapid un electrician la domiciliu Bucuresti, contacteaza-ne la numarul de telefon 0766 974 760 sau pe email la conta@ruady-service.ro.

Apeleaza la o companie de incredere, care lucreaza doar cu electricieni autorizati ANRE. Trimitem rapid un electrician autorizat la locuinta ta, pentru a rezolva orice problema aparuta la instalatiile electrice!