Atunci cand ai nevoie de un specialist pentru lucrari la instalatiile electrice, un electrician autorizat ANRE te poate ajuta in siguranta si cu profesionalism. Este necesar ca locuinta ta sa fie in siguranta, de aceea orice interventie la instalatiile electrice trebuie realizata doar de personal calificat.

Necesitatea si utilitatea instalatiilor electrocasnice ne face sa nu ne imaginam viata si activitatea zilnica in lipsa energiei electrice. Nu exista spatiu de locuit, hala industriala, spatiu comercial, magazie fara instalatie de iluminat si priza. Instalatiile electrocasnice au in compunere materiale elemente si componente electrotehnice uzuale.

Compania noastra iti ofera solutii ideale fie ca este persoana fizica (instalatii electrice garsoniere, apartamente, case) sau persoana juridica (birouri, spatii comerciale, depozite). Asiguram interventii rapide pentru remedierea oricarei probleme survenite la instalatia electrica in Bucuresti sau in judetul Ilfov.

Motivele pentru care sa apelezi la firma noastra

Ai nevoie de un electrician autorizat ANRE pentru modificari, instalari sau proiectari instalatii electrice? Echipa noastra iti poate oferi profesionalism, promptitudine si seriozitate in orice interventie. Motivele pentru care sa apelezi la firma noastra sunt urmatoarele:

Oferta personalizata – pe langa faptul ca vei stii pretul inca de la inceput, estimarea fiind gratuita, preturile sunt personalizate pentru fiecare client in parte

Rapiditate – ne deplasam rapid catre tine in regim de urgenta, la orice ora ai nevoie de un instalator autorizat

Garantia lucrarii – toate lucrarile executate de catre electricienii nostri autorizati ANRE, dar si materialele folosite, beneficiaza de garantie

Deplasarile pot avea lor in orice zona sau cartieri din intregul Bucuresti sau judetul Ilfov


Ai nevoie de un electrician autorizat in sectorul 1? Contacteaza-ne acum!

Ce ne recomanda pentru a apela la un electrician autorizat ANRE

 • Efectuam interventii non stop de instalari si reparatii electrice, fara taxe suplimentare in weekend
 • Faptul ca echipa de electricieni este autorizata in domeniul energiei, acest lucru atesta siguranta lucrarilor efectuate
 • Oferim profesionalism si lucrari doar de calitate si cu garantie
 • Putem onora o gama larga de servicii la instalatiile sanitare incepand de la montaj, mentenanta pana la instalarea unui intreg sistem electric
 • Poti sti pretul chiar inainte sa incepem lucrarea pentru ca tu sa decizi daca vrei sa lucrezi cu noi
 • Putem interveni atat in cazul persoanelor fizica cat si celor juridice, indiferent de tipul cladirii si locuintei
 • Dispunem de echipamente si materiale de calitate, necesare pentru orice tip de interventie
 • Oferim factura si chitanta pentru toate lucrarile efectuate

electrician autorizat anre

Ce servicii poate executa un electrician autorizat ANRE

Pentru a stii care sunt situatiile in care poti apela la un electrician autorizat ANRE, am pregatit o lista cu serviciile disponibile si executate de catre compania noastra:

 • Executie si proiectare instalatii electrice civile si industriale
 • Modificari, remedieri si reparatii instalatii electrice
 • Instalatii de impamantare si paratraznet
 • Iluminat scari de bloc cu senzori
 • Reparatii sau schimbare tablou electric
 • Instalatii electrice de curenti slabi: Tv,internet
 • Montare corpuri de iluminat,senzori
 • Schimbare prize si intrerupatoare
 • Montaj circuit suplimentar aer conditionat, cuptor electric etc
 • Iluminat exterior pentru terase, gradini etc
 • Interventii rapide defectiuni electrice
 • Asistenta tehnica pentru evenimente
 • Servicii de mentenanta si intretinere
 • Automatizari
 • Consultanta

Cu o vasta experienta in efectuarea de instalatii electrice interioare si exterioare, electricianul autorizat ANRE pune accent in special pe calitatea serviciilor oferite. Am executat cu succes, sute de lucrari de instalatii electrice in Bucuresti-Ilfov. Suntem de asemenea in masura sa va oferim sfaturi bazate pe cunostinte tehnice detaliate acumulate in ani de experienta.

Masuri de protectia muncii pe care le luam pentru lucrarile la instalatiile electrice

In timpul executarii instalatiilor electrice, electricienii companiei noastre trebuie sa respecte anumite reguli de protectie a muncii, pentru a evita diferite accidente cu urmari grave. Astfel:

 1. La executarea gaurilor in ziduri (caramida sau beton) se folosesc ochelari de protectie, pentru a feri ochii de praf, aschii de caramida.
 2. In cazul in care electricianul autorizat ANRE foloseste scara pentru executarea lucrarilor sale, el trebuie sa aiba grija sa prevada la capetele de jos ale scarilor rezemate, varfuri ascutite sau talpi de cauciuc, pentru a impiedica eventuala lor alunecare. Treptele scarilor de lemn trebuie sa fie totdeauna incadrate in cadru si nu batute in cuie. Scarile rezemate trebuie sa fie asezate sub un unchi de 60 grade fata de orizontala. Nu este permis sa se aseze scarile pe suporturi instabile
 3. Cand se lucreaza pe scari rezemate la o inaltime mai mare de 4 m, trebuie folosita si centura de protectie, care se leaga de stalpul sau de constructia de care este rezemata scara. In cazul in care se folosesc scarile duble, este bine ca ele sa fie prevazute cu un lant sau cu un alt dispozitiv, care sa impiedice desfacerea scarii in timpul lucrului.
 4. Electricienii autorizati ANRE vor avea grija sa nu aseze niciodata scarile in apropierea locurilor sau instalatiilor care se gasesc sub tensiune si care nu sunt protejate impotriva atingerilor accidentale. De asemenea, scarile nu se aseaza langa masini, angrenaje cu curele de transmisie aflate in functiune.
 5. Folosirea uneltelor electrice portabile ca: masini electrice de daltuit si frezat ziduri, de gaurit etc, alimentate la o tensiune de 220 v, este permisa numai in locuri uscate si numai cu conditia de a se lega la pamant partile metalice ale acestor utilaje.
 6. In incaperile umede se folosesc unelte electrice care functioneaza la tensiunea de 36, 24 sau 12 v. In timpul manipularii sculelor electrice nu este permisa apucarea uneltelor de partea lor actica sau de conductoarele de legatura cu sursa de alimentare, deoarece se pot produce accidente prin electrocutare.
 7. Electricianul care lucreaza cu uneltele electrice de gaurit sau de sapat santuri in zid, precum si cu dalti pneumatice, nu va sta pe o scara rezemata sau pe o scara dubla, deoarece exista pericolul de a se rasturna. De aceea, in cazurile in care urmeaza sa lucreze la inaltimi mai mari, electricianul care manuieste unelta electrica sau pneumatica va sta pe schele sau pe esafodaje construite in prealabil.

Pentru executarea oricarei instalatii electrice sunt necesare in general urmatoarele materiale si componente electrotehnice: conductoare, doze, prize, sigurante, intrerupatoare, tablouri de distributie, contoare, sonerii si corpuri de iluminat.


Ai nevoie de un electrician autorizat in sectorul 1? Contacteaza-ne acum!

Electrician autorizat ANRE in regim de urgenta

Va stam la dispozitie prin serviciul de interventie rapida pentru orice problema pe care o aveti la instalatiile electrice. Ce tipuri de situatii pot reprezenta o urgenta? Faptul ca o priza sau un intrerupator nu mai functioneaza sau se observa scurtcircuite la reteaua electrica. In acel moment este necesar sa apelezi la un electrician autorizat ANRE pentru ca se poate transforma intr-o situatie periculoasa.

Electrician autorizat ANRE preturi – cat te costa serviciile la instalatiile electrice

Compania noastra ofera servicii complete de instalatii electrice, la preturi si abonamente accesibile pentru oricine. Avem posibilitatea sa executam lucrari si reparatii electrice precum schimbare sau montare de priza, adaugarea de circuite electrice suplimentare pentru diverse aparate electrice (masina de spalat, aparat de aer conditionat etc pana la montare de tablou electric, la proiectarea si executarea instalatiilor electrice interioare si exterioare pentru locuinte,spatii comerciale si industriale.