Electrician autorizat ANRE Bucuresti reprezinta solutia ideala in materie de reparatii electrice si servicii instalatii electrice in Bucuresti si judetul Ilfov. Un electrician autorizat ANRE este plasa de siguranta a casei dumneavoastra pentru orice interventie la instalatiile electrice.

Electrician Autorizat Anre, ofera servicii complete de  instalatii electrice, la  preturi accesibile pentru oricine. Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE din Bucuresti , executa de la lucrari si reparatii electrice  minore,  precum schimbarea sau montarea prizelor, adaugarea de circuite electrice suplimentare pentru diverse aparate electrice (masina de spalat, aparat de aer conditionat etc.) , montarea tabloului electric  , la  proiectarea si executarea instalatiilor electrice interioare si exterioare  pentru locuinte,spatii comerciale si  industriale. 

Electrician autorizat ANRE reprezinta solutia ideala pentru persoane fizice (instalatii electrice garsoniere, apartamente, case) si persoane juridice (birouri, spatii comerciale, depozite). Asiguram interventii rapide pentru remedierea oricarei probleme survenite la instalatia dvs. electrica.

Electrician Autorizat ANRE executa urmatoarele servicii :

–  Executie si proiectare instalatii electrice civile si industriale
– Modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice
– Instalatii de impamantare si paratraznet
– Iluminat scari de bloc cu senzori
– Reparatii sau schimbare tablou electric
– Instalatii electrice de curenti slabi: Tv,internet
– Montare corpuri de iluminat,senzori
– Schimbare prize si intrerupatoare
– Montaj circuit suplimentar aer conditionat,  cuptor electric etc
– Iluminat exterior pentru terase, gradini etc
– Interventii  rapide defectiuni electrice
– Asistenta tehnica pentru evenimente
– Servicii de mentenanta si intretinere
– Automatizari
– Consultanta

Electrician autorizat ANRE va pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine:

 • Pretul il veti sti de la inceputul lucrarii
 • Estimarea pretului este gratuita si personalizata
 • Vom fi prezenti la locul si ora stabilite impreuna
 • Echipa este compusa din electricieni autorizati
 • Garantia unei lucrari bine efectuate

Cu o vasta experienta in efectuarea de instalatii electrice interioare si exterioare, Electrician Autorizat ANRE  pune accent in special pe calitatea serviciilor oferite. Am executat cu succes ,  sute de lucrari de instalatii electrice in Bucuresti-Ilfov.. Suntem de asemenea in masura sa va oferim sfaturi bazate pe cunostinte tehnice detaliate acumulate in ani de experienta.

Apeleaza cu incredere la electrician autorizat anre, pentru probleme in materie de reparatii electrice si instalatii electrice.

Masuri De Protectie a Muncii

In timpul executarii instalatiilor electrice, muncitorii electricieni trebuie sa respecte anumite reguli de protectie a muncii, pentru a evita diferite accidente cu urmari grave. Astfel:

 1. La executarea gaurilor in ziduri (caramida sau beton) se folosesc ochelari de protectie, pentru a feri ochii de praf, aschii de caramida.
 2. In cazul in care muncitorul electrician foloseste scara pentru executarea lucrarilor sale, el trebuie sa aiba grija sa prevada la capetele de jos ale scarilor rezemate, varfuri ascutite sau talpi de cauciuc, pentru a impiedica eventuala lor alunecare. Treptele scarilor de lemn trebuie sa fie totdeauna incadrate in cadru si nu batute in cuie. Scarile rezemate trebuie sa fie asezate sub un unchi de 60 grade fata de orizontala. Nu este permis sa se aseze scarile pe suporturi instabile
 3. Cand se lucreaza pe scari rezemate la o inaltime mai mare de 4 m, trebuie folosita si centura de protectie, care se leaga de stalpul sau de constructia de care este rezemata scara. In cazul in care se folosesc scarile duble, este bine ca ele sa fie prevazute cu un lant sau cu un alt dispozitiv, care sa impiedice desfacerea scarii in timpul lucrului.
 4. Electricieni vor avea grija sa nu aseze niciodata scarile in apropierea locurilor sau instalatiilor care se gasesc sub tensiune si care nu sunt protejate impotriva atingerilor accidentale. De asemenea, scarile nu se aseaza langa masini, angrenaje cu curele de transmisie aflate in functiune.
 5. Folosirea uneltelor electrice portabile ca : masini electrice de daltuit si frezat ziduri, de gaurit etc, alimentate la o tensiune de 220 v, este permisa numai in locuri uscate si numai cu conditia de a se lega la pamant partile metalice ale acestor utilaje.
 6. In incaperile umede se folosesc unelte electrice care functioneaza la tensiunea de 36, 24 sau 12 v. In timpul manipularii sculelor electrice nu este permisa apucarea uneltelor de partea lor actica sau de conductoarele de legatura cu sursa de alimentare, deoarece se pot produce accidente prin electrocutare.
 7. Electrician care lucreaza cu uneltele electrice de gaurit sau de sapat santuri in zid, precum si cu dalti pneumatice, nu va sta pe o scara rezemata sau pe o scara dubla, deoarece exista pericolul de a se rasturna. De aceea, in cazurile in care urmeaza sa lucreze la inaltimi mai mari, electricianul care manuieste unelta electrica sau pneumatica va sta pe schele sau pe esafodaje construite in prealabil.

Necesitatea si utilitatea instalatiilor electrocasnice ne face sa nu ne imaginam viata si activitatea zilnica in lipsa energiei electrice. Nu exista spatiu de locuit, hala industriala, spatiu comercial, magazie fara instalatie de iluminat si priza. Instalatiile electrocasnice au in compunere materiale elemente si componente electrotehnice uzuale.Pentru executarea oricarei instalatii electrice sant necesare in general urmatoarele materiale si componente electrotehnice: conductoare, doze, prize, sigurante, intrerupatoare, tablouri de distributie, contoare, sonerii si corpuri de iluminat.