Exista numeroase situatii in care poti avea nevoie de ajutorul unui electrician, incepand de la reparatii instalatii electrice pana la diferite lucrari de montaj. Important este sa stii ca te poti baza pe un electrician profesionist. Echipa noastra este formata doar din electricieni autorizati cu experienta vasta in domeniul instalatiilor electrica. Toate serviciile oferite, inclusiv cele de mentenanta si intretinere, sunt la preturile accesibile.

Oferte si preturi instalatii electrice

Serviciile pentru care iti putem face oferte de pret

Oferim o gama larga de servicii la preturi accesibile, precum reparatii la instalatiile electrice, mentenanta instalatii electrice, montaj/inlocuire tablou electric si multe alte defectiuni si instalatii pe care ni le soliciti. Putem rezolva orice problema intampini, electricienii nostri sunt autorizati ANRE si te pot ajuta cu succes lucram cu atentie, seriozitate si profesionalism.

 

Interventii instalatii electrice non stop la preturi accesibile

Pentru ca defectiunile la instalatiile electrice pot sa apara la orice ora din zi si din noapte, iti putem trimite un instalator autorizat rapid catre locuinta ta. In functie de complexitatea lucrarii, electricianul iti va comunica pretul final inainte de a incepe lucrarea. Indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, poti sa ne apelezi indiferent de ora, fie ca este in timpul saptamanii sau in weekend. Garantam un raport bun calitate-pret pentru lucrarile efectuate.

 

Afla ofertele si preturile pentru serviciile la instalatiile electrice

Inainte sa chemi un electrician autorizat la locuinta ta, este necesar sa stii si care sunt preturile practicate de compania la care apelezi. Transparenta este foarte importanta pentru ca ofera incredere clientilor si stiu de la inceput care este bugetul in care trebuie sa se incadreze.

Avantajul pentru care poti sa apelezi la noi este faptul ca nu cerem banii inainte si nu incepem lucrarea pana nu va comunicam pretul si nu sunteti de acord cu acesta. Totodata, la interventiile pentru care pretul manoperei este mai mare de 50 lei, constatarea si deplasarea sunt gratuite.

Asadar, comanda minima este de 50 lei, iar cumpararea de materiale 25 lei. Oferim si garantie pentru toate lucrarile pe care le efectuam. Toate servicile oferite la instalatiile electrice sunt valabile pentru orice locuinta, cladire de birouri sau diferite spatii comerciale din Bucuresti si judetul Ilfov.

Preturile pentru instalatiile electrice incep de la 8 lei pentru montaj priza sau comutator, 25 lei pentru un montaj simplu de aparataj electric sau corp iluminat pana la lucrari mai compleze de schimbare instalatie electrica garsoniere sau apartamente incepand de la 1000 lei.

Vezi mai multe preturi aici.

 

Abonamente instalatii electrice

Pentru ca tu sa nu iti mai bati capul sa cauti mereu un electrician si sa nu stii care dintre ei este profesionist si va face o lucrare buna, am creat si abonamente la preturi accesibile incepand de la 89 lei/an pana la un abonament complex VIP de 850 lei/an.

In functie de nevoile pe care le ai in locuinta ta sau la orice cladire de birouri, poti alege abonamentul dorit. In cazul in care nu stii ce abonament sa alegi, te putem ajuta si iti explicam ce cuprinde fiecare pachet.

Alege sa colaborezi cu o firma de instalatii electrice profesionista pentru orice lucrare de care ai nevoie in locuinta ta. Pentru a afla un pret estimativ special creat pe nevoile tale, ne poti contacta la numarul de telefon 0766 974 760 sau pe email conta@ruady-service.ro.