Lucrari sigure, garantate si profesional realizate

Pentru noi calitatea si siguranta lucrarilor electrice sunt valori importante. Avem experienta mai multor ani in domeniu instalatiilor electrice si putem trimite la orice ora un electrician in Balta Alba, sau in oricare alta zona din Bucuresti sau Ilfov. Preluam cu maxim de profesionalism avariile grave, dar si lucrarile in regim normal cum sunt cele de reparatii, mentenanta sau modernizari instalatii electrice.

De ce suntem un partener de incredere daca ai nevoie de un electrician Balta Alba

In domeniul instalatiilor electrice profesionalismul si experienta sunt esentiale pentru a minimiza daunele sau a evita lucrarile nesigure care pot pune in pericol viata ta si a celor din jur. 

Iata de ce suntem un partener pe care te poti baza daca ai nevoie de un electrician in Balta Alba:

 • Avem o experienta vasta in domeniul lucrarilor electrice de exterior sau interior;
 • Suntem disponibili la orice ora din zi, chiar si in weekend pentru avarii grave sau lucrari normale;
 • Acoperim o gama diversificata de lucrari pentru spatii de locuit sau spatii comerciale – practic, nu exista lucrare pe care sa nu o putem realiza;
 • Lucram numai cu electricieni autorizati ANRE;
 • Toate lucrarile noastre sunt insotite de factura, chitanta si garantie pentru manopera prestata;
 • Practicam preturi corecte si oneste si vei stii intotdeauna exact pentru ce ai platit.

Electrician Balta Alba

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Balta Alba? Contacteaza-ne acum!

Lucrari variate – electrician Balta Alba

Ne poti suna oricand pentru avarii electrice grave soldate cu defectiuni la reteaua sau tabloul electric sau caderi de curent. Totodata, orice electrician Balta Alba pe care il vei solicita de la noi, poate realiza o gama variata de lucrari in regim normal cum ar fi:

 • Montarea protectiilor suplimentare pentru electrocutare sau supratensiune;
 • Instalare corpuri de iluminat de interior sau exterior;
 • Reparatii diverse electrice;
 • Instalarea si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Modernizarea si inlocuirea tabloului electric;
 • Schimbarea prizelor si a intrerupatoarelor defecte;
 • Cablari internet sau TV;
 • Realizarea circuitelor electrice suplimentare, etc.

Electrician Balta Alba – costul lucrarilor

Indiferent de complexitatea interventiei, pretul se va calcula in baza devizului de lucrare realizat de electrician Balta Alba care a preluat lucrarea. De aceea, costul este corect si onest, iar clientii nostri stiu exact pentru ce platesc. Nu percepem tarife diferentiate pentru lucrarile realizate in weekend si emitem factura si chitanta.

Datorita faptului ca stim ca putem conta pe profesionalismul electricienilor nostri, pe siguranta si calitatea manoperei, oferim garantie pentru toate lucrarile realizate.

Electrician Balta Alba

Electrician Balta Alba – non stop disponibil pentru avarii grave si nu numai

In cazul avariilor la reteaua electrica, riscurile de incendiu sunt foarte mari, iar viteza de reactie si profesionalismul sunt foarte importante pentru a nu pune in pericol viata oamenilor. De aceea, obiectivul nostru este sa putem oferi in orice moment serviciile unui electrician Balta Alba!

Ne poti suna oricand pentru a prelua eficient avariile grave – in cel mai scurt timp va ajunge la tine un electrician autorizat ANRE care sa rezolve problema. Intodeauna dispunem de personalul necesar, iar clientii nostri nu trebuie sa astepte.

Lucrari realizate de un electrician in Balta Alba – zone de interventii

Ajuta-ne sa te gasim cat mai usor si, cand ne suni pentru a solicita un electrician Balta Alba, da-ne un punct de reper util pentru ca acesta sa ajunga rapid la tine. In acest mod se castiga timp important si se reduce riscul pagubelor mari.

Am avut lucrari in zone variate in vecinatatea Parohiei Balta Alba, pe langa Statia Electrica Balta Alba, langa Mega Image, Auchan sau Park Lake, dar intervenim in toata zonele din acest cartier.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Balta Alba? Contacteaza-ne acum!

Contacteaza-ne cu incredere pentru un electrician Balta Alba!

Nu pierde minute pretioase, nu pune viata celor dragi in pericol si suna-ne cu incredere pentru a solicita un electrician in Balta Alba. Ne gasesti 24 din 24h la unul din numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760. Putem prelua orice avarie grava urgenta sau lucrarile normale de reparatii si modernizare.