Servicii profesionale, rapide si sigure

Daca ai nevoie de un electrician Otopeni, nu ezita sa ne suni. Suntem disponibili non stop pentru lucrari in regim de urgenta sau regim normal si ne poti contacta chiar si in zilele de sambata si duminica. Iti oferim garantie pentru lucrarile executate si, totodata, te asiguram de profesionalismul si siguranta interventiilor prestate.

De ce ar trebui sa ne suni pentru un electrician Otopeni

 • Avem mai multi ani de experienta in domeniul lucrarilor electrice variate, in interior sau exterior, pentru case, birouri sau spatii comerciale;
 • Dispunem de toate dotarile si personalul necesar pentru a putea prelua in timp util orice lucrare in regim de urgenta sau in regim normal;
 • Ne poti sunt oricand pentru un electrician Otopeni autorizat ANRE si pentru orice tip de lucrare in domeniul instalatiilor electrice;
 • Asiguram garantie pentru toate lucrarile executate si eliberam factura si chitanta;
 • Cand vine vorba de interventii in domeniul electric, stim cat de importanta este viteza de reactie, de aceea suntem disponibili oricand si, daca ne suni, un electrician Otopeni va ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Otopeni? Contacteaza-ne acum!

Electrician Otopeni – lucrari executate

Nu ezita sa ne suni la orice ora si in orice zi pentru a solicita un electrician Otopeni, atat in situatii grave de avarii, cat si pentru lucrari de reparatii sau mentenanta. Suntem gata sa preluam orice lucrare in regim de urgenta si sa intervenim rapid in situatii critice soldate cu caderi de curent sau avarii grave la reteaua sau la tabloul electric.

Totodata, electricientii nostri acopera si lucrari in regim normal:

 • Modernizarea si inlocuirea tabloului electric;
 • Reparatii electrice;
 • Schimbarea prizelor si a intrerupatoarelor defecte;
 • Instalarea corpurilor de iluminat de interior sau exterior;
 • Instalarea si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Realizarea circuitelor electrice suplimentare;
 • Montaj protectii suplimentare pentru electrocutare sau supratensiune;
 • Cablari intrenet sau TV, etc.

Electrician Otopeni – preturi

Iti garantam ca daca ne vei alege ca partener pentru serviciile unui electrician Otopeni autorizat ANRE, vei beneficia de preturi corecte. Acestea se calculeaza in mod transparent in baza devizului de lucrare realizat in urma interventiei. Deplasarea si evaluarea situatiei la fata locului sunt gratuite si nu percepem tarife diferentiate pentru interventiile din weekend.

Pentru toate lucrarile realizate emitem factura si chitanta, iar clientii nostri stiu exact pentru ce platesc. Totodata, datorita profesionalismului si a experientei electricienilor nostri, putem garanta ca lucrarile sunt curate si sigure si nu vor necesita reparatii ulterioare costisitoare.

Electricin Otopeni – non stop disponibil

Stim cat de importanta eset viteza de interventie in cazul avariilor urgente si grave. Timpul este un factor decisiv pentru a limita pagubele si a nu pune vietile oamenilor in pericol, de aceea obiectivul nostru este sa putem asigura un electrician Otopeni non stop.

Iti garantam ca indiferent de ora sau ziua la care ne suni, iti vom raspunde si vom prelua imediat sesizarea ta. In cel mai scurt timp va ajunge la tine un electrician Otopeni pentru a face evaluarea pe teren si a propune o solutie. 

Nu pierde minute pretioase si suna-ne cu incredere!

Zone de interventii pentru un electrician Otopeni

Pentru a putea ajuge mai repede la tine, cand ne suni pentru a solicita un electrician Otopeni ar fi minunat sa ne poti furniza un punct de reper. Acesta ar putea fi magazinul Mega Image, Sab Auto, Hotel Aviator Boutique, Biserica Sfantul Nicolae sau magazinul Lidl. De asemenea, am mai avut interventii pe Calea Bucurestilor, Strada 23 August, Strada Garii Otopeni sau Strada 1 Mai.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Otopeni? Contacteaza-ne acum!

Nu ezita sa ne contactezi pentru un electrician Otopeni!

Nu pune in pericol viata ta si a celor de langa tine si contacteaza-ne chiar acum pentru un electrician Otopeni. Ne poti suna oricand la unul din numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760 pentru a solutiona in deplina siguranta si cu profesionalism avaria.