Instalatii electrice profesionale si sigure

Consideri ca instalatia electrica din locuinta ta are nevoie de reparatii sau verificari? Apeleaza la un electrician Mogosoaia si asigura-te ca aceasta este montata corespunzator si esti in siguranta. Suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte si putem interveni chiar si sambata sau duminica. Contacteaza un electrician Mogosoaia profesionist, care sa efectueze lucrari cu prudent maxima. 

Electrician Mogosoaia – avantaje si beneficii

Siguranta spatiului in care locuiesti este data si de o instalatie electrica montata corespunzator si care functioneaza normal. Pentru a te asigura de aceste aspecte, ai nevoie de un electrician Mogosoaia care sa fie autorizat de catre ANRE si care sa detina o experienta vasta in domeniul electric. Ce avantaje si beneficii ai daca apelezi la un electrician:

 • Suntem disponibili oricand, chiar si in wekeend;
 • Acoperim o gama variata de lucrari, atat in regim de urgenta, cat si in regim normal;
 • Folosim doar echipamente modern, pentru a asigura calitatea lucrarii;
 • Vei primi intotdeauna factura si chitanta;
 • Preturile le vei afla in urma unei evaluari gratuite a problemei;
 • Oferim garantie pentru toate lucrarile realizate de un electrician Mogosoaia. 

electrician mogosoaia

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Mogosoaia? Contacteaza-ne acum!

Electrician Mogosoaia – ce fel de lucrari efectuam

Este important ca atunci cand soliciti serviciile unui electrician Mogosoaia acesta sa poata rezolva orice tip de problema intalnesti la instalatia electrica. Echipa noastra te poate ajuta chiar daca ti s-a intrerupt curentul, ti-a sarit siguranta de la tabloul electric, sau ti s-a ars un aparat electrocasnic. Totodata, acestia pot rezolva si situatiile urgent, cum sunt penele de curent pe o zona mare sau defectiunile de inalta tensiune. Iata ce tip de lucrari poate realiza un electrician in Mogosoaia:

 • Schimbarea intrerupatoarelor si prizelor defecte;
 • Inlocuirea tabloului electric;
 • Realizarea unor circuite electrice suplimentare;
 • Instalarea si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Montarea corpurilor de iluminat de interior sau exterior;
 • Modernizarea, revizia si mentenanta retelei electrice;
 • Asamblarea unor protectii suplimentare pentru supratensiune si electrocutare etc. 

Electrician Mogosoaia – interventii non-stop

Avariile si situatiile urgent necesita interventia rapida a unui electrician Mogosoaia, tocmai pentru a limita pagubele si a elimina pericolul. Din acest motiv, am creat un sistem de interventii non-stop, disponibil 24/7, pentru ca electricienii sa se poata deplasa in orice moment al zilei la locul indicat. Asadar, daca ai o problema la instalatia electrica la o ora tarzie sau in weekend, noi te putem ajuta.

electrician mogosoaia

In ce zone poate interveni un electrician Mogosoaia

Intervenim in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov si efectuam lucrari atat pentru interior, cat si pentru exterior. Contacteaza imediat un electrician Mogosoaia daca locuiesti in apropiere de: Soseaua Chitila-Mogosoaia, Parcul Mogosoaia, Domeniul Mogosoaia, Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, Primaria Mogosoaia, strada Colentina, Strada Soarelui, Strada Eugen Barbu etc.

Preturile pentru serviciile unui electrician Mogosoaia

Preturile serviciilor oferite de catre un electrician in Mogosoaia sunt transparente si accesibile pentru orice persoana. Daca doresti sa stii un pret estimativ, ti-l vom spune la telefon, in urma apelului tau. Suma finala o vei afla in urma unei evaluari la fata locului, atunci cand un electrician Mogosoaia va vedea unde este problema si cat timp ii va lua sa o rezolve.

Evaluarea si deplasarea sunt gratuite si nu incasam taxe suplimentare pentru acestea. Vom incepe lucrarea doar dupa ce iti vei da acordul, iar la final vei primi factura si garantie pentru serviciile de care ai beneficiat.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Mogosoaia? Contacteaza-ne acum!

Suna acum un electrician Mogosoaia profesionist si autorizat!

Preluam rapid orice fel de interventie la instalatia electrica si trimitem in cel mai scurt timp un electrician Mogosoaia la adresa ta. Ne poti contacta la numerele de telefon 0771 302 745, 0766 974 760 sau ne poti scrie la adresa de e-mail conta@ruady-service.ro. Colaboreaza doar cu electricieni profesionisti si autorizati!