Tabloul electric reprezinta punctul 0 al oricarei instalatii electrice. Acesta este de regula fiind pozitionat langa intrarea in locuinta sau spatiu, langa contorul electric si are rolul de a proteja tot circuitul electric prin intermediul sigurantelor si intrerupatoarelor pe care le contine.

Procesul de schimbare sau montare al tabloului electric trebuie facut de o persoana calificata/autorizata ANRE cu bune cunostinte in domeniul electric. In cazul in care dimensionarea intrerupatoarelor automate (sigurante automate) nu este corect facuta, exista riscul iminent de incendiu. Iti oferim servicii de calitate in ceea ce priveste montajul tabloului electric, realizate in deplina siguranta.

De ce sa ne alegi pentru montarea tabloului electric

Firma noastra este specializata in rezolvarea la majoritatea problemelor care pot aparea la instalatiile electrice. Oferim servicii de montare a tablourilor electrice atat pentru persoanele fizice in orice fel de apartament sau casa, dar si in cazul persoanelor juridice in cladiri de birouri sau alte spatii.

De ce sa lucrezi cu noi:

 • Lucram eficient si in siguranta la tablourile
 • Montam orice tip de tablou electric
 • Echipa noastra este alcatuita doar din electricieni autorizati ANRE
 • Preturile sunt accesibile si oferim garantie lucrarii
 • Iti putem face o evaluare gratuita a costurilor finale in momentul in care facem constatarea
 • Ne deplasam rapid in regim de urgenta la orice problema aparuta la tabloul electric
 • Oferim o gama larga de servicii precum nefunctionarea corpuri de iluminat, mentenanta instalatii electrice, prize sau inrerupatoare care nu functioneaza etc
 • Ne deplasam in regim de urgenta pentru orice problema aparuta la instalatiile electrice


Ai nevoie de un electrician autorizat pentru montajrea unui tablou electric? Intervenim rapid si in siguranta. Contacteaza-ne acum!

Ce ar trebui sa stii despre montajul panourilor electrice – cat de importante sunt acestea?

Cunoscut in termeni populari si tabloul cu sigurante, tabloul electric ocupa locul cel mai important cand vine vorba despre instalatia electrica dintr-o incapere sau cladire. Rolul acestuia este sa protejeze prin intermediul intrerupatoarelor automate sau sigurantelor automate, circuitele electrice interioare si toate firele sau cablurile electrice. Cand se renoveaza o locuinta sau se construieste una noua, pentru asigurarea unui confort optim si o siguranta deplina este necesara si refacerea sau instalarea intregului circuit electric, de la: fire, cabluri, prize, intrerupatoare, pana la instalarea tabloului electric. Iar o instalatie electrica bine gandita si realizata de un profesionist va oferi protectie maxima si siguranta pentru cei care vor locui in acea casa.

In ceea ce priveste instalarea tabloului electric, in prezent, exista mai multe tipuri de sigurante automate ce se pot monta, precum: intrerupatoare automate monopolare,  bipolare, tripolare, intrerupatoare automate diferentiale sau cu declansator de tensiune minima. Sigurantele electrice fuzibile sunt cele mai folosite, in aceasta situatie, datorita fiabilitatii lor. De exemplu, daca o siguranta automata are o fiabilitate ridicata, aceasta nu se poate compara cu o siguranta electrica fuzibila, care are o fiabilitate de 100%.

Sigurantele electrice fuzibile ofera protectie, in cazul unui scurt circuit sau la un consum mai mare si protejeaza intreaga instalatie electrica dintr-o cladire. Electricienii specialisti recomanda inlocuirea sigurantei de la un tablou electric, in cazul deteriorarii si nu repararea ei cu lita sau alt gen de fire, asa cum se practica, de obicei, deoarece acest lucru poate duce la electrocutari sau incendii.

Dupa stabilirea circuitelor si cand firele electrice au fost trase, se poate monta tabloul electric, unde se pot instala sonerii, intrerupatoare de scara, contoare sau alte circuite. Orice circuit electric este format din conductori (fire ori cabluri) si aparataje (prize, disjuctoare) care, la randul lor sunt protejate de aceeasi siguranta prin intermediul tabloului electric. O instalatie electrica este formata tot din atatea circuite cate aparate de protectie cuprinde tabloul electric.

Marimea unui tablou electric trebuie sa fie mai mare, din cauza firelor care ocupa mult loc. Insa, orice lucrare de o asemenea anvergura trebuie realizata doar cu ajutorul unui electrician autorizat care garanteaza lucrarea si intreaga interventie.

Specialistii in domeniu mai recomanda sa nu se foloseasca in interiorul tabloului electric decat borne protejate, deoarece:

 • Alimentarea se efectueaza pe sus cu borne de alimentare si barete izolate
 • Firele de faza si nulul din cadrul fiecarui circuit, care ajung in tabloul electric, pleaca de la disjunctorul sau de protectie
 • Odata instalat, tabloul electric , cu toate sigurantele si firele necesare, fiecare circuit trebuie reperat si marcat pentru a facilita operatiunile viitoare.

montaj tablou electric

Montaj tablou electric oriunde in Bucuresti si Ilfov

Asiguram servicii de montaj tablou electric oriunde in Bucuresti in sectorul 1, sectorul 2, sectorul 3, sectorul 4, sectorul si sectorul 6 inclusiv in judetul Ilfov. Pentru ca montarea tablourilor electrice trebuie realizata doar de catre electricieni autorizati ANRE, lucram doar cu personal calificat si care respecta normele in vigoare in ceea ce priveste siguranta ta si a casei tale. Echipa noastra va asigura montarea tabloului electric in parametri optimizi de functionare si siguranta.

Servicii montaj taboul electric non stop pentru situatii de urgenta

In cazul unui scurtcircuit in retea, se intrerupe curentul electric automat de la tablou, astfel protejandu-va echipamente, electrocasnicile, produsele IT&C. De asemenea prin intreruperea furnizarii de energie electrica de la tablou, veti fi constienti ca exista o problema pe circuit care trebuie remediata. In astfel de cazuri este posibil sa ai nevoie urgent de un electrician care sa rezolve cat mai rapid defectiunea constatata.

Oferim servicii non stop de montaj tablou electric la orice ora din zi si din noapte. Nu ezita sa ne contactezi si trimitem urgent catre tine o echipa de electricieni autorizati.

Schimbare tablou electric pret

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre preturile pentru schimbarea tabloului electric, poti intra chiar aici. Totodata costurile pot sa difere de la un caz la altul in functie de complexitatea lucrarii. Poti alege sa optezi si pentru un abonament anual pentru ca tu sa nu stai sa cauti mereu un electrician atunci cand ai nevoie de ajutor.

Alege sa lucrezi doar cu electricieni autorizati ANRE care lucreaza in siguranta lucrului bine facut. Preturile sunt in raport cu calitatea pe care ti-o oferim.

Contacteaza-ne pentru servicii de montaj tablou electric

Apelati cu incredere la echipa Electrician Bucuresti si va veti convinge de calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Te putem ajuta in orice problema legata de montarea tablourilor electrice sau orice alta defectiune care intervine la instalatiile electrice. Suna-ne acum la numerele 0722 974760 / 0771 302745 / 0766 974760 sau scrie-ne la office@electricianautorizat.com.ro si te sunam noi.


Ai nevoie de un electrician autorizat pentru montajrea unui tablou electric? Intervenim rapid si in siguranta. Contacteaza-ne acum!