Din nefericire problemele la instalatiile electrice pot sa apara oricand te astepti mai putin. In acele momente este necesar sa intervii de urgenta pentru a nu pune viata in pericol tie si persoanelor apropiate, mai ales ca instalatiile electrice cu defectiuni reprezinta un pericol real.

Nu recurge la improvizatii in ceea ce priveste electricitatea si apeleaza numai la electricieni autorizati. Echipa noastra te poate ajuta in acest sens oriunde ai nevoie de un electrician in sectorul 5. Acordam toata atentia si lucram cu prudenta la orice lucrare.

Motivele pentru care sa apelezi la noi pentru lucrari la instalatiile electrice

Oferim multe tipuri de servicii din domeniul instalatiilor electrice. Lucram cu profesionalism si cu garantia unei lucrari bine facute. Ai nevoie de un electrician autorizat in sectorul 5? Suntem aici ca sa te ajutam indiferent de ce lucrare ai nevoie. Motivele pentru care trebuie sa apelezi la noi sunt urmatoarele:

 • stabilim ziua si ora interventiei conform disponibilitatii dumneavoastra
 • lucram doar cu electricieni autorizati care sunt calificati pentru a rezolva orice fel de problema cu orice grad de complexitate in domeniul instalatiilor electrice
 • oferim multe servicii referitoare la instalatiile electrice si reparatii electrice cum ar fi montare si reparare tablou electric, montare corpuri iluminat, montare protectii scurtcircuit etc
 • folosim doar materiale si echipamente moderne pentru ca tu sa ai garanta calitatii lucrarilor realizate
 • ne deplasam rapid in momentul in care ai nevoie urgent de un electrician autorizat in sectorul 5
 • vei cunoaste pretul lucrarii inainte sa incepem interventia
 • estimarea costurilor este gratuita, preturile sunt personalizate in functie de complexitatea lucrarii


Echipe autorizate de electricieni, rapid si in regim de urgenta oriunde in sectorul 5. Contacteaza-ne acum!

Electrician autorizat ANRE – non stop in sectorul 5

Echipa noastra de electricieni din sectorul 5 asigura interventii rapide in regim non-stop, fara taxe suplimentare chiar si in weekend. Oferim doar serviciile electricienilor autorizati ANRE atat persoanelor juridice cat si celor fizice care au nevoie de servicii de calitate pentru problemele referitoare la instalatiile electrice oriunde in sectorul 5.

Asadar, indiferent de ziua sau de ora la care ai nevoie de serviciile unui electrician, ne poti contacta deoarece lucram in regim non stop.

Cand trebuie sa apelezi la un electrician autorizat?

Un electrician autorizat a dobandit acest statut in urma unui curs de specializare in acest sens. Ulterior acesta poate efectua in deplina siguranta instalari, intretineri, modificari si reparari in privinta a tot ceea ce inseamna instalatii electrice. Electricienii cu care colaboram sunt autorizati si pregatiti sa faca fata oricarei urgente.

Poti sa apelezi la un electrician autorizat in mai multe situatii. De la avarii pana la diverse instalatii, ne poti contacta oricand si venim oriunde in sectorul 3. Poti vedea mai jos care sunt cele mai intalnite situatii atunci cand ai nevoie de serviciile unui electrician autorizat:

 • lipsa curent electric
 • prize sau intrerupatoare care nu mai functioneaza corect
 • defectiuni tablou siguranta si scurtcircuite
 • corpuri de iluminat si electrocasnice care nu mai functioneaza corespunzator
 • mentenanta instalatie electrica
 • diverse reparatii electrice
 • montare corpuri de iluminat
 • schimbare intrerupatoare si prize
 • montare/instalare, reparare si schimbare tablou electric

Pe scurt, iti oferim servicii de calitate pentru a remedia avariile aparute la instalatiile electrice, intrerupatoare si prize defecte, legaturi slabite, montaj tablouri electrice si multe alte probleme.

electrician autorizat sector 5

Electrician autorizat oriunde in sectorul 5 – zonele in care activam

Daca te afli in sectorul 5 si ai nevoie de un electrician autorizat ne poti contacta si ne deplasam in cel mai scurt timp catre tine. Echipa noastra este specializata in rezolvarea diferitelor situatii care pot aparea la instalatiile electrice. Zonele in care intervenim in sectorul 5 sunt urmatoarele:

Cheama acum un electrician autorizat oriunde in Cartier Ghencea – Cimitirul Ghencea, Str Ghidigeni, Drumul Ghindarilor, Drumul Cooperativei si strazile adiacente

Pentru solicitarile de electrician in Cartier Rahova si Cartier Sebastian venim in urmatoarele zone: Parcul Sebastian, Calea 13 Septembrie, Sos Progresului, zona Dealul Spirii, Piata Rahova, Sos Alexandriei, Sos Bucuresti-Magurele, Str Teius, Str Antiaeriana, Str Margeanului, Str Petre Ispirescu, Str Mihai Sebastian etc

Daca ai o problema la instalatia electrica in Cartier Ferentari, ne deplasam urgent in: Parcul Ferentari, Str Toporasi, Str Zetarilor, Sos Salaj, Str Humulesti, Calea Ferentari, Str Veseliei, Prelungirea Ferentari etc

Nu ezita sa apelezi la noi daca locuiest si in Cartier Cotroceni – Arenele BNR, Gradina Botanica, Spitalul Univ de Urgenta Bucuresti, zona Eroilor, Soseaua Cotroceni, Piata Cotroceni, Str Ana Davila, B-dul Eroilor si strazile adiacente

Competentele pe care le au electricienii nostri autorizati

Lucram doar cu electricieni competenti si profesionisti care au toate atributele necesare pe care trebuie sa le aiba o echipa specializata si priceputa in lucrari la instalatiile electrice. Competentele care ne ne definesc ne ajuta sa realizam urmatoarele tipuri de lucrari:

 • intretinere si reparatii instalatii automatizate
 • instalatii si punere in stare de functionare a aparaturii electrice
 • montare de instalatii si retele electrice
 • revizii tehnice, intretinere si reparatii instalatii electrice


Echipe autorizate de electricieni, rapid si in regim de urgenta oriunde in sectorul 5. Contacteaza-ne acum!

Electrician autorizat in sectorul 5 – preturi

Costurile pentru lucrarile la instalatiile electrice sunt diferite in functie de complexitatea lucrarii. De aceea primesti pe loc pretul final personalizat atunci cand ne chemi sa iti facem o evaluare a situatiei. Ofertele de pret sunt corecte raportate la nivelul de calitate la care lucram. Poti vedea aici mai multe detalii despre preturi.

Totodata oferim si posibilitatea de a achizitiona un abonament. Avantajul acestuia este ca te scapa de griji unui electrician atunci cand ai nevoie de diverse reparatii sau montaje si revizii. Preturile pentru un abonament incep de la 90 de lei pe an in functie de beneficiile pe care ti le doresti. Ia legatura cu noi si iti oferim mai multe detalii despre tipurile de abonament pentru instalatiile electrice.

Contacteaza-ne acum pentru serviciile un electrician autorizat oriunde in sectorul 5!

Nu ezita sa ne contactezi daca te afli in sectorul 5 sau in orice alta zona din Bucuresti si ai nevoie de serviciile unui electrician autorizat. Iti oferim servicii profesionale si iti garantam calitatea lucrarilor. Pentru mai multe detalii sau solicitari urgente ne poti contacta la numerele de telefon 0722 974760, 0766 974760 sau 0771 302745. Ne gasesti si pe email la office@electricianautorizat.com.ro.