Ai probleme la tabloul electric din locuinta si nu stii la cine sa apelezi?

Un electrician Cotroceni este persoana potrivita pentru a scapa de aceste situatii. Compania noastra lucreaza cu electricieni autorizati de catre ANRE si ofera servicii in regim de urgenta in orice zona din Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru ca stim cat de important este sa gasesti zilnic un electrician Cotroceni, lucram chiar si in weekend. Contacteaza un electrician Cotroceni si evita momentele neplacute.

De ce sa alegi servicii oferite de un electrician Cotroceni

Experienta in domeniul electric isi spune cuvantul atunci cand efectuam lucrari simple, si mai ales lucrari complexe, cum sunt avariile sau lucrarile pentru inalta tensiune. Astfel ca, un electrician Cotroceni se va putea ocupa de montarea instalatiei electrice intr-o casa noua, de repararea electrocasnicelor din apartament sau de remedierea avariilor dintr-un spatiu public, cum sunt mall-urile, birourile, centrele comerciale etc. Iata motivele pentru care ar trebui sa alegi servicii oferite de un electrician:

  • Interventii rapide la orice ora si zi a saptamanii;
  • Servicii profesionale, sigure si de incredere;
  • Tarife si preturi onorabile, factura si chitanta pentru orice lucrare;
  • Preturi corecte si oneste;
  • Garantia fiecarei lucrari si siguranta acestora;
  • Lucrari diversificate, moderne si profesional realizate;
  • Interventia unui electrician Cotroceni autorizat ANRE cu o experienta de peste 13 ani in domeniul electric.

electrcian cotroceni

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Cotroceni? Contacteaza-ne acum!

Lucrari efectuate de un electrician Cotroceni

Echipa noastra de electricieni se poate ocupa cu orice tip de problema te confrunti, de la modernizarea si schimbarea tabloului electric, schimbarea prizelor si intrerupatoarelor, montarea electrocasnicelor, asamblarea becurilor si pana la realizarea unor circuite electrice suplimentare.

In acelasi timp, daca ne soliciti pentru interventii complexe, un electrician din Cotroceni poate  rezolva avarii pe zone mari, repara circuite de inalta tensiune sau instala protectii pentru electrocutari si supratensiune.

Electrician Cotroceni – disponibilitate la orice ora

Tot ce tine de electricitate intr-o locuinta reprezinta un aspect important si defectarea acesteia necesita interventia rapida, de calitate. Astfel, un electrician Cotroceni se poate deplasa la orice ora din zi atunci cand soliciti o cerere si ai o problema.

Este esential sa ajungem la timp atunci cand vine vorba de un deranjament la instalatia electrica si intervenim chiar si in zilele din weekend sau la ore tarzii. Ne concentram pe siguranta oamenilor si dorim sa oferim servicii prin sa-i protejam de pericol. 

electrcian cotroceni

Zone in care se poate deplasa un electrician Cotroceni

Indiferent de tipul de locuinta in care stai, casa sau bloc, putem trimite un electrician Cotroceni in zona in care locuiesti. Ne putem deplasa pe una dintre strazile urmatoare sau prin imprejurimi: Palatul Cotroceni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Muzeul National Cotroceni,  Sectia 17 de Politie, Arenele BNR, Gradina Botanica Dimitrie Brandza, Parcul Eroilor Sanitari.

De asemenea, putem interveni la Universitatea Nationala de Aparare Carol I, Facultatea de Psihologie si Stiintele educatiei, Scoala gimnaziala Nr. 146 ”IG Duca”, Institutul National de Cercetare Cantacuzino, Parcul Romniceanu, Splaiul Independentei, strada Ana Davila, strada Doctor Joseph Lister etc.

Electrician Cotroceni – preturi

Preturile pentru interventiile unui electrician in Cotroceni le poti afla in urma unui apel telefonic. Un consultant din compania noastra iti va comunica un pret estimativ, insa doar in urma unei evaluari la fata locului putem sa-ti spunem suma totala.

La finalul lucrarii iti vom oferi factura si chitanta si nu te vom taxa pentru deplasarea si evaluarea efectuata.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Cotroceni? Contacteaza-ne acum!

Apeleaza la un electrician Cotroceni pentru servicii eficiente!

Nu pune in pericol siguranta ta si a celor din jurul tau si contacteaza un electrician Cotroceni in orice moment apar probleme la instalatia electrica. Putem rezolva rapid si sigur orice tip de defectiune. Ne gasesti non-stop la numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760.