Pentru avarii si lucrari de modernizare sigure si profesionale

Daca ai nevoie de un electrician Bucurestii Noi pentru lucrari urgente sau lucrari de modernizare si diverse reparatii, ne pot suna la orice ora. Suntem o firma cu experienta mai multor ani in domeniul lucrarilor electrice, practicam preturi oneste si acoperim o gama variata de lucrari de interior sau exterior.

Ce ne recomanda ca parteneri de incredere pentru servicii oferite de un electrician Bucurestii Noi

Daca vrei sa ai garantia si siguranta lucrarilor realizate la reteaua electrica, vei avea nevoie de un electrician Bucurestii Noi, cu experienta si care sa poata interveni rapid. Iata de ce ar trebui sa colaborezi cu noi pentru interventii electrice:

 • Toti electricienii nostri sunt autorizati ANRE si au in spate multi ani de experienta si lucrari variate;
 • Vei beneficia de tarife oneste si corecte;
 • Iti eliberam factura si chitanta pentru orice lucrare, indiferent de valoarea si volumul acesteia;
 • Suntem disponibili non-stop si putem acoperi o gama foarte variata de lucrari electrice, atat in regim de urgenta, cat si in regim normal;
 • Oferim garantie pentru toate lucrarile realizate de electricienii nostri.

electrician bucurestii noi

Ai nevoie de un electrician in Bucurestii Noi? Contacteaza-ne acum!

Lucrari realizate de un electrician autorizat Bucurestii Noi

Ne poti contacta pentru lucrari urgente care implica lipsa tensiunii electrice, avarii grave la reteaua sau tabloul electric. Un electrician autorizat va fi in Bucurestii Noi in cel mai scurt timp pentru a solutiona problemele.

De asemenea, ne poti contacta si pentru lucrari variate in regim normal, precum:

 • Montajul corpurilor de iluminat de interior si exterior;
 • Schimbare intrerupatoare si prize defecte;
 • Modernizare si inlocuire tablou electric;
 • Realizare circuite electrice suplimentare;
 • Cablari internet si TV;
 • Reparatii diverse;
 • Montaj protectii suplimentare pentru supratensiune si electrocutari.

Electrician Bucurestii Noi – preturi

Preturile lucrarilor variaza in functie de lucrarile executate. Nu percepem tarife suplimentare pentru lucrarile realizate in weekend si nici pentru deplasarea la fata locului pentru a face estimarea situatiei din teren.

Dupa ce ne vei suna pentru a solicita un electrician autorizat in Bucurestii Noi, acesta va ajunge la tine in cel mai scurt timp si va analiza situatia. Urmatorul pas este sa propuna o solutie si sa faca o estimare a costurilor, urmand sa preia lucrarea doar dupa acordul clientului. La final, electricianul realizeaza un deviz de lucrare in baza caruia se calculeaza costul acesteia.

Apeland la noi pentru serviciile unui electrician Bucurestii Noi ai garantia preturilor corect calculate in baza devizului de lucrare. Eliberam factura si chitanta pentru orice intreventie, astfel incat clientii sa stie exact pentru ce platesc.

electrician bucurestii noi

Zone de interventii pentru un electrician Bucurestii Noi

Putem prelua lucrari urgente sau normale, dar daca ne vei suna pentru un electrician in Bucurestii Noi, ca sa te gasim mai usor, ar fi util sa ne furnizezi un punct de reper. Am avut interventii in zone situate pe Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Laminorului, Strada Constantin Godeanu sau Strada Varful Inalt.

De asemenea, am mai intervenit in vecinatatea Parcului Bazilescu, magazinului LIDL sau Piata 16 februarie.

Electrician Bucurestii Noi – disponibilitate non-stop

Unul din motivele pentru care clientii apreciaza activitatea pe care o desfasuram este ca la noi poti gasi la orice ora un electrician Bucurestii Noi. Suntem disponibili non-stop pentru a putea prelua cu profesionalism si promptitudine orice lucrare in regim de urgenta. Acest lucru este esential pentru a reduce riscurile daunelor mari si a limita cat mai repede si eficient avariile si pagubele colaterale.

Ai nevoie de un electrician in Bucurestii Noi? Contacteaza-ne acum!

Contacteaza-ne pentru a solicita un electrician Bucurestii Noi

Ne poti contacta oricand la unul din numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760. Nu pune in pericol viata ta sau a celor din jur si nu mai astepta! Contacteaza-ne chiar acum pentru a solutiona avaria cu ajutorul unui electrician in Bucurestii Noi.