Lucrari rapide, profesionale si sigure in Pantelimon

Ne poti suna oricand pentru a solicita serviciile unui electrician Pantelimon. Suntem disponibili la orice ora si lucram chiar si in zilele de sambata si duminica. Practicam preturi corecte si putem garanta siguranta si profesionalismul interventiilor realizate de electricienii nostri.

Ce ne recomanda pentru a ne contacta si a solicita un electrician Pantelimon

Suntem o firma cu mai multi ani de experienta in domeniul lucrarilor electrice de interior si exterior si dispunem de dotarile necesare pentru a oferi rapid serviciile unui electrician Pantelimon. Iata de ce ne poti suna cu incredere:

 • Suntem disponibili oricand si, daca ne vei suna, un electrician va ajunge la tine in cel mai scurt timp;
 • Acoperim o gama variata de lucrari, atat in regim de urgenta, cat si in regim normal;
 • Clientii nostri primesc intotdeauna factura si chitanta, iar costurile sunt calculate corect in baza devizului de lucrare;
 • Oferim garantie pentru toate lucrarile realizate de electricienii nostri.

electrician pantelimon

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Pantelimon? Contacteaza-ne acum!

Electrician Pantelimon – lucrari executate

Poti conta pe interventia unui electrician Pantelimon in situatii de avarii grave si urgente, cum ar fi lipsa curentului electric sau defectiuni la reteaua sau la tabloul electric. De asemenea, ne poti contacta si pentru lucrari in regim normal sau de mentenanta, precum:

 • Schimbarea intrerupatoarelor si a prizelor defecte;
 • Modernizarea si inlocuirea tabloului electric;
 • Diverse reparatii electrice;
 • Realizarea unor circuite electrice suplimentare;
 • Instalarea si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Montajul corpurilor de iluminat de interior sau exterior;
 • Modernizarea, revizia si mentenanta retelei electrice;
 • Cablari de internet sau TV;
 • Montaj protectii suplimentare pentru supratensiune si electrocutare etc.

Preturi pentru interventii electrician Pantelimon

Daca vei alege sa colaborezi cu noi pentru serviciile oferite de un electrician Pantelimon, iti putem garanta ca vei beneficia de preturi oneste, trasparent calculate in baza devizului de lucrare. Nu percepem tarife suplimentare pentru lucrarile executate in weekend, iar deplasarea si evaluarea situatiei pe teren sunt gratuite.

Emitem factura si chitanta pentru toate lucrarile realizate de electricienii nostri, motiv pentru care cei care lucreaza cu noi stiu exact pentru ce au platit. De asemenea, iti putem garanta ca interventiile sunt sigure si curate si nu vor fi urmate de reparatii costisitoare.

electrician pantelimon

Electrician Pantelimon – disponibilitate non-stop

Rapiditatea interventiilor in cazul avariilor urgente este esentiala pentru a limita pagubele si a nu pune in pericol vieti. De aceea, unul din obiectivele noastre este sa putem oferi un electrician Pantelimon in regim non-stop.

Astfel, iti putem garanta ca, indiferent de ora sau ziua in care ne vei suna, putem prelua solicitarea cu rapiditate si profesionalism. Dispunem de toate dotarile si personalul necesar pentru a putea oferi servicii non-stop, atat in regim de urgenta maxima, cat si pentru lucrarile in regim normal.

Nu astepta ca situatia sa se agraveze si suna-ne, indiferent de ora sau de zi!

Zone de interventii pentru un electrician Pantelimon

Cand ne suni pentru a solicita un electrician in Pantelimon, va fi util sa ne furnizezi un punct de reper pentru a te gasi mai repede. Acesta poate fi Piata Delfinului, Restaurant Acapulco, Soseaua Pantelimon, Parcul Florilor sau Biserica Marcuta.

De asemenea, am mai avut interventii in vecinatatea Complexului Sportiv Ion Tiriac, Restaurant La Brad, Hotel Nirvana sau Soseaua Dobroesti.

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Pantelimon? Contacteaza-ne acum!

Suna chiar acum pentru un electrician autorizat ANRE Pantelimon

Ne poti suna oricand la unul din numerele de telefon 0771 302 745 sau 0766 974 760.  Pentru a nu pune in pericol viata ta si a celor de langa tine, contacteaza-ne chiar acum pentru un electrician in Pantelimon. Astfel vei solutiona in deplina siguranta si cu profesionalism avaria, limitand riscurile si pagubele nedorite.