Suntem o firma specializata in instalatii electrice, reparatii ale tablourilor electrice, inlocuire si schimbare instalatie electrica si in servicii de mentenanta si intretinere.

Electricienii echipei noastre sunt autorizati de catre Autoritatea Natională de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), au experienta in domeniu si pot rezolva orice problema pe care ai intampinat-o la instalatia electrica fie ca vorbim de cabluri suspendate pe circuit, fie de prize defecte.

Daca alegi sa colaborezi cu echipa noastra, vei avea parte de mai multe beneficii. Vezi mai multe detalii referitoare la preturile noastre si cum anume te putem ajuta referitor la instalatiile electrice!

Ce beneficii ai daca alegi sa lucrezi cu echipa noastra specializata in instalatii electrice

Echipa noastra este specializata in instalatii electrice si iti ofera servicii de cea mai inalta calitate. Mai jos vei gasi o lista cu beneficiile pe care le obtii daca alegi sa colaborezi cu firma noastra.

  • Transparenta – punem accent pe informare, de aceea vei sti cat este pretul serviciului inainte ca lucrarea sa fie efectuata, estimarile le facem in mod gratuit.
  • Disponibilitate – iti punem la dispozitie serviciul in regim de urgenta NON-STOP astfel incat defectiunile tehnice ale intalatiei sa fie solutionate in cel mai scurt timp.
  • Seriozitate – colaboram cu un personal specializat in domeniu, drept urmare in functie de nevoile tale realizam oferte personalizate axate pe eficienta.
  • Profesionalism – toti electricienii cu care lucram sunt autorizati de catre ANRE, Autoritatea Natională de Reglementare in Domeniul Energiei, si mai mult decat atat , am obtinut certificare ISO in ceea ce priveste managementul calitatii.

In toata activitatea noastra punem accent pe profesionalism, flexibilitate si calitatea serviciilor. Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

 

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Bucuresti? Contacteaza-ne acum!

Preturi instalatii electrice

Legat de pretul instalatiilor electrice e util sa stii faptul ca noi nu iti cerem banii inainte de inceperea lucrarii. Mai mult decat atat, comanda minima este de 50 de lei, iar pretul materialelor incepe de la 25 de lei. De asemenea, iti oferim garantie pentru toate lucrarile realizate.

Serviciile din cadrul firmei noastre se pot realiza pentru orice cladire, locuinta, spatiu imobiliar cu birouri sau spatii comerciale atat din capitala, cat si din Ilfov.

In ceea ce priveste preturile pentru instalatiile electrice acestea  incep de la 8 lei. Costurile pentru schimbari complete ale instalatiei electrice pentru locuinte de tip  garsoniera sau apartament incep de la 1.000 lei. E important sa stii faptul ca preturile variaza in functie de calitatea si cantitatea materialelor, manopera, complexitatea lucrarii si timpul de executie. Daca doresti estimari mai precise, contacteaza-ne.

Preturi si Manopera instalatii electrice

La lucrarile pentru care pretul manoperei este mai mare de 50 lei, serviciile precum constatarea problemei si deplasarea la destinatie ti le oferim gratuit. Oferim servicii de instalatii electrice in regim de urgenta la care se poate percepe o taxa de deplasare, insa daca ai incheiat unul din abonamentele noastre, vei fi scutit de aceste costuri.

Pretul unei interventii este orientativ transmis prin telefon, e-mail sau sms, si doar la fata locului se poate stabili un pret exact. In cazul in care ai nevoie de estimari mai precise contacteaza-ne.

Schimbare tablou electric – pret

Costurile in ceea ce priveste inlocuirea sau schimbarea tabloului electric se determina in functie de activitatile realizate, cum ar fi asamblarea de cabluri electrice noi, distrugerea peretilor, schimbarea tabloului electric sau amplasarea de retele noi pentru prize si intrerupatoare.

In cazul in care iti doresti sa schimbi instalatia electrica la o locuinta de tipul unui apartament cu o camera sau garsoniera, costurile totale sunt  in general in jur de 800 si 1.700 de lei in functie de dimensiunea spatiului, nivel de dificultate, implementarea executiei.

Daca ai un apartament cu 2 camere, schimbarea instalatiei electrice este in jur de 1.300 si 2.200 de lei, iar daca ai un apartament cu 3 camere, preturile sunt aproximativ 2.300 si 3.200 de lei. E util de mentionat ca preturile variaza in functie de calitatea si cantitatea materialelor, manopera, complexitatea lucrarii si timpul de executie. Daca ai nevoie de estimari mai precise, contacteaza-ne .

Instalatie electrica casa pret

Serviciile in ceea ce priveste instalatia electrica la o casa au un pret variabil in functie de complexitatea lucrarii, calitatea materialelor, manopera. Mai multe detalii gasesti aici.

Fie ca discutam despre locuinte vechi sau noi, iti punem la dispozitie profesionisti care te pot ajuta cu orice tine de instalatia ta electrica. Prestam servicii electrice impecabile, garantie a lucrarii si preturi foarte avantajoase.

O instalatie veche neconforma cu standardele de astazi ti-ar putea pune sanatatea si viata in pericol, motiv pentru care este recomandata schimbarea acesteia in cel mai scurt timp.

Avem in pachetul de servicii instalatii electrice al unei case urmatoarele:

  • mentenanta instalatie electrica;
  • reparatii electrice;
  • asamblare tablou electric;
  • inlocuire instalatii electrice;
  • interventii in caz de urgenta.

Cat costa instalatia electrica la o casa

Asa cum am mentionat mai sus, preturile pentru o  instalatie electrica la o casa depind de mai multe variabile precum complexitatea lucrarii, manopera, calitatea materialelor. Mai multe informatii gasesti aici.

Iti putem realiza o oferta de pret personalizata daca doresti sa intervenim in rezolvarea defectiunilor instalatiei electrice. Nu e nevoie decat sa ne contactezi si sa ne spui care este problema. Daca ai nevoie de estimari mai precise, contacteaza-ne.

Pret instalatie electrica apartament 2 camere

Daca iti doresti sa inlocuiesti instalatia electrica a apartamentului tau sau ai nevoie de o interventie din partea unei firme specializate, apeleaza cu incredere la serviciile noastre. Pretul unei schimbari a instalatiei electrice pentru un apartament cu 2 camere este de aproximativ 1.300 lei, respectiv 1.500 lei si se va putea realiza in 4-5 zile lucratoare.

Preturile variaza in functie de dimensiunea locuintei, manopera, nivel de dificultate. Daca doresti estimari mai precise, contacteaza-ne .

Ai nevoie de un electrician la domiciliu in Bucuresti? Contacteaza-ne acum!

Pret instalatie electrica apartament 3 camere

Iti punem la dispozitie servicii de calitate in domeniul electric, garantie pentru lucrarea efectuata, preturi avantajoase atat  pentru inlocuire, cat si pentru schimbarea instalatiei electrice. Pretul unui serviciu de inlocuire a instalatiei electrice pentru un  apartament 3 camere este in jur de 2.200 lei si se va putea realiza in aproximativ 5-6 zile lucratoare.

Preturile variaza in functie de manopera, nivel de dificultate, dimensiunea locuintei,  complexitatea lucrarii si timpul de executie. Daca vrei estimari mai concrete, contacteaza-ne.

Pret instalatie electrica apartament 4 camere

Pentru un apartament de 4 camere pretul instalatiei electrice este in jur de 2.300 lei si 2.500 lei , iar lucrarea se va putea efectua in 6-7 zile lucratoare. Pretul poate varia in functie de complexitatea lucrarii, de nevoile tale, manopera. In orice caz, daca iti doresti sa afli un pret estimativ pentru interventie, nu trebuie decat sa ne contactezi.

Contacteaza-ne daca doresti sa afli mai multe despre serviciile noastre, preturi, oferte si alte informatii!

Daca apelezi la serviciile noastre iti garantam profesionalism, servicii de calitate cu un personal calificat care are experienta in domeniu. Nu mai astepta si contacteaza-ne.

Ne poti suna la urmatoarele numere de telefon: 0722 974 760 / 0771 302 745 / 0766 974 760 sau la adresa de mail conta@ruady-service.ro.