Pentru instalatii electrice de calitate si durabile

Orice casa are nevoie de o instalatie electrica care sa reziste mult timp si sa asigure confortul si siguranta locuitorilor. Pentru acest lucru, ai nevoie de un electrician Giulesti care sa poata intervene in orice moment este semnala o problema.

Echipa noastra lucreaza doar cu electricieni autorizati ANRE si sunt disponibili la orice ora din zi, chiar daca este sambata sau duminica. Oferim preturi corecte, in raport cu calitatea lucrarii pe care o efectuam. Vezi de ce trebuie sa apelezi la un electrician Giulesti pentru instalatii electrice.

De ce sa apelezi la un electrician Giulesti

Suntem o compania cu o experienta de peste 15 ani in domeniul electric si efectuam lucrari atat pentru interior, cat si pentru exterior. Suntem dotati cu echipamente necesare oricarei interventii si actionam cu rapiditate atunci cand ai nevoie de noi. Iata motivele pentru care sa apelezi la un electrician Giulesti:

 • suntem disponibili oriccand si ajungem la destinatie in cel mai scurt timp posibil;
 • acoperim o gama variata de lucrari, atat in regim de urgenta, cat si in regim normal;
 • primesti factura si chitanta pentru orice tip de lucrare efectuam;
 • oferim seriozitate si promptitudine, ne deplasam oriunde te afli;
 • lucram doar cu materiale calitative, care sa iti garanteze rezistenta lucrarii.

electrician giulesti

Ai nevoie de un electrician in Giulesti? Contacteaza-ne acum!

Electrician Giulesti – cu ce ne vom ocupa

Atunci cand apar avarii de urgenta maxima, este necesara interventia imediata a unui electrician Giulesti. Pentru acest lucru, ne ocupam de orice problema, fie ca e vorba de intreruperea curentului electric, defectiuni ale intrerupatorului, priza arsa, fie de sigurantele de la tabloul electric care sar constant. Totodata, vom putea rezolva si defectiuni care fac referire la:

 • Inlocuirea intrerupatoarelor si prizelor defecte;
 • Repararea sau schimbarea tabloului electric;
 • Construirea unor circuite electrice suplimentare;
 • Montarea si punerea in functiune a electrocasnicelor;
 • Asamblarea corpurilor de iluminat;
 • Montaj protectii suplimentare pentru supratensiune si electrocutare;
 • Verificarea si efectuarea reviziilor pentru instalatii electrice.

Cat costa un electrician Giulesti

Preturile pentru serviciile oferite de un electrician Giulesti le poti afla prin solicitarea unei oferte telefonice. In functie de dificultatea lucrarii si problemele pe care le ai, iti vom comunica un pret estimativ, insa electricianul va decide suma finala la fata locului, unde va constata cat de grava este problema si in cat timp o poate rezolva. Vom incepe lucrarea imediat ce primim acordul tau.

Pentru fiecare lucrare oferim factura si chitanta, tocmai pentru ca dorim sa fim corecti si seriosi cu clientii nostri. Totodata, iti garantam calitatea interventiilor noastre si te asiguram ca acestea nu necesita alte reparatii.

electrician giulesti

Electrician Giulesti – interventii la domiciliu

Pentru ca stim cat de important e sa fie omul potrivit, in locul potrivit, oferim servicii in regim non-stop, 24/7. Astfel ca, in orice moment al zilei poti contacta un electrician Giulesti pentru a-ti rezolva probleme si a scapa de griji.

Se poate intampla ca sambata sau duminica sa ti se defecteze instalatia electrica, si fiindca stii ca lucram in regim non-stop ai linistea ca un electrician Giulesti poate ajunge la tine in orice moment. Te asiguram in acest mod ca viata ta si a celor dragi nu este pusa in pericol si situatia se afla sub control.

Zone unde poate interveni un electrician Giulesti

Se intampla deseori ca probleme electrice sa apara din senin, pe neasteptate, la ore tarzii sau in wekeend, atunci cand cei mai multi dintre noi ne relaxam sau ne odihnim. Probabil ca te gandesti ca nu vei gasi niciun electrician care sa poata veni la tine, cu atat mai mult cu cat locuiesti intr-o zona anume din Bucuresti.

Firma noastra ofera servicii pentru instalatii electrice indiferent de zona, iar daca ai nevoie de un electrician Giulesti, acesta se poate deplasa in zone precum: Stadionul Giulesti, Teatrul Giulesti, Maternitatea Giulesti, Podul Grant, Lacul Morii, Parcul 9 Mai, Calea Giulesti, Bulevardul Constructorilor, Strada Butuceni etc.

Ai nevoie de un electrician in Giulesti? Contacteaza-ne acum!

Contacteaza-ne pentru un electrician Giulesti profesionist si autorizat

Apeleaza la serviciilor noastre pentru a nu pune in pericol viata ta si a celor din jurul tau. Suna la numarul de telefon 0771 302745 si in cel mai scurt timp va aparea la usa ta un electrician Giulesti. Evita neplacerile si fii in siguranta in orice moment!