Compania noastra atestata ANRE iti oferia servicii instalatii electrice in Bucuresti si in intreg Judetul Ilfov, indiferent daca esti persoana fizica sau persoana juridica. Iti garantam cel mai bun raport calitate/pret impreuna cu garantia lucrarii bine efectuate de catre echipa noastra de electricieni autorizati ANRE.

Ce servicii instalatii electrice iti oferim

Reparatii electrice

Pentru ca este posibil sa apara defectiuni la instalatiile electrice, trebuie sa apelezi la personal specializat si calificat pentru a remedia avarii. Apeleaza la servicii instalatii electrice de reparatii pentru diferite tipuri de defectiuni.

Inlocuire/schimbare instalatie electrica

Atunci cand instalatii electrica este defecta sau invechita, este necesar sa apelezi la un electrician pentru a o schimba. Desigur, motivele pentru a apela la un astfel de serviciu la instalatiile electrice sunt multiple. Contacteaza-ne daca ai nevoie de ajutor.

Montaj tablou electric

Oferim servicii de montaj tablouri electrice pentru orice locuinta indiferent daca este apartament sau cladire de birouri. Lucram efecient si in siguranta la tablourile electrica, realizam servicii profesioniste doar de catre electricieni autorizati.

Mentenanta instalatii electrice

Efectuam lucrari de mentenanta pentru a pastra instalatia electrica in parametrii optimi de siguranta si de functionare. Daca aceasta nu este intretinuta corespunzator pot sa apara consumuri si costuri mari sau diferite incidente neprevazute.

Electrician autorizat non stop

Intervenim non stop pentru diverse servicii la instalatii electrice oriunde in Bucuresti sau in judetul Ilfov. Apeleaza la o firma autorizata si profesionista pentru a te ajuta cu orice problema aparuta la instalatiile electrice.

Interventii de urgenta

Indiferent de ora la care ai nevoie de serviciile unui electrician, ne poti contacta si trimite rapid catre tine o echipa de electricieni autorizati. Asiguram remedierea oricarei probleme aparute precum avarii instalatie electrica sau defectiuni tablouri electrice.


Ai nevoie de un electrician autorizat in Bucuresti sau Ilfov? Contacteaza-ne acum!

Unde putem realiza servicii de instalatii electrice

Ne adresa atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care au nevoie de solutii eficiente pentru problemele la instalatia electrica. Te putem ajuta si in urmatoarele cazul:

Instalatii electrice interioare

Executam instalatii electrice interioare la preturi accesibile in orice tip de locuinta. Tinem cont de proiectul de executie intocmiti de proiectantii de specialitate si realizam doar lucrari de calitate si oferim garantie.

Instalatii electrice exterioare

Dupa o analiza a conditiilor de utilizare si functionare a instalatiei electrice de exterior, putem sa realizam orice tip de lucrare in acest sens: fie ca este vorba despre instalatii de alimentare porti si usi de garaj sau acces pietonal cu card.

Instalatii electrice garsoniere

Pentru ca putem onora diverse servicii instalatii electrice, daca detii o garsoniera si ai nevoie de un electrician, ne poti apela. Realizam diferite montaje si reparatii in deplina siguranta cum ar fi inlocuiri prize si intrerupatoare sau instalari.

Instalatii electrice apartamente

Ai probleme cu instalatia electrica in apartamentul tau sau ai nevoie de o lucrare mai complexa? Indiferent daca este vorba despre un apartament mai vechi sau unul noi, lucram doar cu echipamente si electricieni profesionisti.

Instalatii electrice case

Ne deplasam pentru servicii la instalatiile electrice pentru case fie ca este vorba despre montaje sau reparatii. Daca instalatia electrica veche iti pune probleme, contacteaza-ne si trimitem rapid un electrician la usa ta.

Electrician autorizat Bucuresti

Indiferent de sectorul din Bucuresti in care locuiesti, putem sa iti trimitem un electrician catre tine pentru diverse servicii la instalatiile electrice. Serviciile prestate de echipele noastre iti garanteaza siguranta si profesionalism.

Electrician Ilfov

Daca locuiesti in judetul Ilfov, apeleaza cu incredere la firma noastra de instalatii electrice. Suntem disponibil la orice ora din zi sau din noapte pentru a executa diferite servicii la instalatiile electrice, in special in cazul defectiunile neprevazute.


Ai nevoie de un electrician autorizat in Bucuresti sau Ilfov? Contacteaza-ne acum!

Preturi instalatii electrice – cat costa aceste servicii

Daca doresti sa apelezi la un electrician pentru servicii instalatii sanitare, trebuie sa stii ca preturile sunt accesibile si sunt comunicate inainte de a incepe orice lucrare. Astfel, nu cerem banii inainte, tu decizi daca esti de acord sa colaborezi cu noi. Totodata comanda minima este de 50 de lei si oferim garantie pentru toate lucrari efectuata. Afla mai multe despre preturile si abonamentele pe care le poti achizitiona de la noi.

Ai nevoie de un electrician pentru diverse servicii de instalatii electrice?

Contacteaza-ne la numarul de telefon 0766 974760 sau pe email la office@electricianautorizat.com.ro pentru orice problema aparuta la instalatiile electrice si trimitem rapid un electrician catre tine. Apeleaza la firma noastra pentru orice tip de serviciu la instalatiile electrice, dispunem de electricieni calificati si certificati in domeniul electric.