Electrician autorizat presteaza sevicii de instalatii Electrice pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si judetul Ilfov. Executam prompt instalatii electrice, reparatii electrice, mentenanta instalatii electrice, etc. la preturi accesibile. Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE din Bucuresti , executa servicii de  instalatii electrice, lucrari si reparatii electrice, precum si schimbarea instalatiilor electrice din aparatamente, garsonere, cladiri sau montarea prizelor, intrerupatoarelor,lustre,aplice  adaugarea de circuite electrice suplimentare pentru diverse aparate electrice (masina de spalat, aparat de aer conditionat etc.), montarea tabloului electric, la proiectarea si executarea instalatiilor electrice interioare si exterioare  pentru locuinte, spatii comerciale si  industriale in Bucuresti si judetul Ilfov.

Intervenim rapid cu electricieni autorizati ANRE pentru servicii instalatii electrice, orice repararea oricarei avarii la instalatia electrica ce poate aparea in casa de la tablou spre consumatori.
Electrician Autorizat , reprezinta solutia ideala pentru remedierea avariilor aparute la instalatia electrica, legaturi slabite in doze, intrerupatoare si prize defecte, montaj tablouri electrice, schimbare-inlocuire a instalatiei electrice etc. 
Asiguram intervenii rapide in Bucuresti si tot judetul Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni, Magurele,Pipera, Otopeni, Snagov, Afumati, Mogosoaia, Rosu, Chiajna, Cernica, Fundeni, Corbeanca, Balotesti, Tunari,Berceni, Domnesti, Tartasesti etc

Electrician autorizat are intotdeauna un electrician care poate rezolva situatii de rutina pentru instalatia electrica din apartamentul sau casa ta, dar poate sa realizeze si lucrari complexe pentru cladiri, blocuri sau spatii industriale.

Serviciile de instalatii electrice, vin ca o solutie pentru persoanele care intampina probleme la instalatia electrice si au nevoie de o interventie eficienta si rapida, care sa le ofere garantia unei reparatii electrice prestate de un electrician autorizat.

 Echipa noastra de Electricieni autorizati  va sta la dispozitie Non-Stop pentru  interventii la instalatiile electrice.

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Apelati la echipa Electrician Bucuresti  si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre.

PRETURI ACCESIBILE, CALITATE GARANTATA SI GARANTIE LUCRARI!

Adresa: str.Plaurului nr.16A, Sec.1 Bucuresti

Email: office@electricianautorizat.com.ro

0722 974760; Fax 031 424 6775

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote