Instalatii electrice case lemn in Bucuresti si judetul Ilfov. Echipa noastra de electricieni profesionisti autorizat ANRE, executa prompt instalatii electrice pentru case din lemn, la cel mai bun pret!

Instalatii electrice pentru case din lemn intra in categoria instalatiilor electrice speciale, care sunt realizate numai de catre electricieni autorizati, care cunosc prevederile legale si partile tehnice pentru acest tip de constructie.

La executarea instalatiilor electrice pentru case din lemn se recomanda utilizarea cablurilor din cupru, cabluri care trebuie sa fie din categoria celor cu intarziere la propagarea flacarii, iar incarcarea sa fie la maxim 85% din curentul maxim admisibil.

Executia instalatiei electrice la casele din lemn se face dupa terminarea structurii de rezistenta, dar si a acoperisului.

Bransametul electric la casele din lemn trebuie sa fie in distributie monofazata sau trifazata si va fi prevazut cu intreruptor automat cu protectie la curent diferential de cel mult 300 mA de tip S.

Instalatii electrice case lemn, cu siguranta unei lucrari bine efectuate de catre electricieni nostri!

Apeleaza acum la serviciile noastre de instalatii electrice pentru case din lemn.