Modernizare instalatii electrice Bucuresti, electrician autorizat ANRE executa servicii de modernizare instalatii electrice pe toata raza Bucuresti-Ilfov.

Proiectare, avizare, execuție alimentări cu energie electrică

Faza de proiectare, avizare și execuție a unei lucrări de alimentare cu energie electrică nu trebuie să mai fie o problemă,  oferim soluții complete pentru proiectele de instalații electrice asigurând respectarea parametrilor de calitate, buget și timp, coordonarea resurselor utilizate și livrarea. In acest mod modernizarea instalatiei electrice va fi realizata intr-un timp scurt si la costuri minime.

Executam servicii de modernizare instalatii electrice pentru persoane fizice, juridice, asociatii, etc.

Rezultatul fiind unul satisfacator, respectiv o retea modernizata conform standardelor impuse de catre lege. Asiguram calitatea lucrarii si garantia acesteia.

Soluţiile deosebite abordate în realizarea lucrărilor, aplicarea cerinţelor care vizează ultimele noutăţi tehnologice din domeniu, ridicarea şi menţinerea unui nivel calitativ maxim al serviciilor , au determinat onorarea tuturor lucrărilor contractate fără a avea nici un fel de reclamaţie din partea beneficiarilor noştrii.

Modernizare instalatii electrice, pentru toate sectoarele din Bucuresti si tot judetul Ilfov.

Detalii la telefon sau prin email.