Montaj corpuri de iluminat scari de bloc

S-a defectat instalatia electrica din scara sau este vorba despre un bloc nou si aveti nevoie de o instalare corecta a corpurilor de iluminat? Echipa noastra de electricieni monteaza sisteme performate de iluminat cu senzor pentru un design deosebit (venim cu o gama larga de modele de lampi), un plus de confort, costuri reduse la energie, dar si pentru un spatiu mai prietenos atunci cand ajungeti acasa.

Siguranta scarilor de bloc este la fel de importanta ca si cea a locuintei proprii. De aceea lucram doar cu electricieni autorizati care au experienta in montarea corpurilor de iluminat pe casa scarii in deplina siguranta.

Montare corpuri de iluminat cu senzor de miscare

Motarea senzorilor de miscare pe scarile de bloc este utila tuturor spatiilor comune pentru toti locatarii unui bloc, din punct de vedere al costurilor reduse pe factura de electricitate, dar si pentru confortul tuturor. Costurile inutile sunt inalaturate, factura de electricitate poate ajunge la un cost de pana la 50% mai putin fata de cat ar consuma o instalatie clasica de iluminat. Corpurile de iluminat cu senzor de miscare se pot regla in functie de timpul de functionare al iluminatului pe scara atunci cand senzorii detecteaza miscare.

Cum functioneaza senzorii de miscare pentru iluminat?

Senzorul principal trimite comanda de a pune sub tensiune corpurile de iluminat atunci cand se observa prezenta unei persoane in scara de bloc. Atunci cand nu se mai detecteaza nici o prezenta, se va scoate de sub tensiune si iluminatul este oprit. Iluminarea prin senzori in scari de bloc este benefica si pentru evitarea accidentarilor cum ar fi alunecarile pe scari in special in cazul celor in varsta, protejarea copiiilor atunci cand intra in scara pe inserat sau atunci cand exista riscul ca o persoana sa intre prin efractie intr-o locuinta.

Echipa noastra de electricieni autorizati se ocupa cu montarea de senzori de miscare folosind corpurile de iluminat existente sau prin montarea de corpuri noi de iluminat care au incorporati acesti senzori. Acesti senzori pot fi reglati pentru a functiona permanent sau doar pe timp de noapte in functie de alegerea dumneavoastra.
Ce etape presupune montarea corpurilor de iluminat cu senzori in scarile de bloc
1. In momentul in care primim solicitarea dumneavoastra, o echipa de electricieni se va deplasa la scara de bloc pentru a evalua spatiul care trebuie acoperit de raza de actiune a senzorilor. In acelasi timp vi se comunica si pretul lucrarii.

2. Se estimeaza materialele neceasare si pozitionarea noilor lampi cu senzori acolo unde se doreste inlocuirea lor sau daca nu exista deja montate.

3. Se transporta materialele necesare montajului la locatie. Se monteaza si se conecteaza senzorii, se monteaza lampile si se testeaza instalatia electrica realizata.

Pret montaj corpuri de iluminat scari de bloc

Realizam montaje de corpuri de iluminat in scari de bloc la preturi avantajoase oriunde in Bucuresti sau in judetul Ilfov. Serviciile de astfel de montaje cuprind montarea si intretinerea iluminarii scarilor de bloc, lampilor cu senzor, plafoniere cu senzori, senzori, senzori de miscare si alte servicii pe care ni le puteti comunica la cerere.

Ce alte servicii mai putem sa oferim pentru scarile de bloc: reparatii si montare tablou electric general, detectarea si repararea defectiunilor aparute la sistemul electric al scarii de bloc, inlocuirea plafonierelor si a senzorilor. De asemenea putem sa intervenim in orice apartament pentru instalatii si reparatii electrice.

Ne puteti trimite o solicitare telefonic sau prin completarea formularului de contact. Lucram doar cu electricieni autorizati si va garantam emiterea de facturi, utile pentru orice asociatie de proprietari.