Pericole de natura electrica sunt invizibile, care provoaca socuri electrice, incendii, defectare aparate eletrice. Aceste pericole de natura electrica se pot preveni foarte sunt daca este realizata o verificare periodica la instalatia electrica.

Pericole de natura electrica, pot afecta aparate utilizate zilnic precum: calculatoarele, faxuri, fotocopiatoare, lampi, ventilatoare, radiatoare, încărcătoare de telefon mobil, ceainice, prăjitoare de pâine, frigidere, congelatoare, mașini de găurit de mână, etc.

O insepctie regulata si testarea instalatiei electrice si a aparatelor portabile reprezinta o cerinta legala, indiferent daca sunteti consumator/utilizator sau angajator.

Conform studiilor IGSU, ce privesc statisticile incendiilor acestea ne arata ca zilnic un minim de 10 locuinte sunt afectate de incenditii cauzate de pericolele de natura electrica si anual se aduna in jur de 950 incendii din aceasta cauza.

Instalatii electrice impovizate reprezinta cel mai mare pericol pentru dvs. cu un raport cuprins intre 21% si 45%. Pe al doilea loc se claseaza aparatele electrice uitate in priza si dupa aparatele electrice impovizate.

Anchetele si studiile AREL ne dezvaluie ca cea mai mare parte dintre populatie nu isi verifica instalatia electrica regulat, astfel incat procentajul de pericole de natura electrica sa scada.

Electrician Autorizat Bucuresti vine in ajutorul dvs. cu servicii autorizate si profesionale de instalatii electrice. Intervenim rapid asupra oricarei probleme datorata instalatiei electrice la preturi accesibile pentru orice buget.