Preturi electrician instalatii electrice


Preturi instalatie electrica – care sunt costurile pentru lucrarile din locuinta ta

Instalatiile electrice reprezinta o parte importanta dintr-o locuinta, fie ca este vorba despre un apartament sau o casa. Cu ajutorul electricitatii ne folosim de toate electrocasnicele din casa si chiar si de incalzire.

De aceea este important ca instalatiile electrice sa fie realizate intr-un mod cat mai profesionist, pentru ca acestea sa nu aiba probleme in perioade scurte de timp. Cu toate acestea trebuie sa fii atent si la preturile instalatiei electrice, respectiv ale manoperei.

Ce servicii iti poate oferi o firma de instalatii electrice si ce preturi la instalatiile electrice presupune

Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de serviciile unui electrician pentru diferite probleme din locuinta ta. Dincolo de preturile pentru instalatiile electrica, este necesar sa tii cont de cateva aspecte precum autorizarea electricienilor si promptitudinea cu care iti raspund solicitarii, pentru a te decide asupra unor servicii. Cateva dintre serviciile cu care te poate ajuta in electrician:

  • Reparatii si inlocuiri prize si aparate electrice
  • Montare circuite electrice de conductori
  • Reparatii si montari panouri de siguranta
  • Modernizari tablouri electrice
  • Instalari circuite electrice de curenti slabi pentru instalare de internet sau montare de sisteme de alarma
  • Montare intrerupatoare si comutatoare

Preturile instalatiilor electrice sunt un criteriu important in alegerea serviciilor dorite. De aceea trebuie sa vezi pentru fiecare serviciu in parte cat te costa si daca este destul de scump sau sunt preturi accesibile. Costurile pentru instalatiile electrice din casa ta difera foarte mult, acestea incepand de la 50 ron si cresc odata cu complexitatea lucrarilor. Suna si cere o oferta de pret! Iti vom comunica un pret estimativ in functie de nevoile tale.

Preturi instalatie electrica – garsoniera

Garsoniere sunt locuintele cu o singura camera si acestea pot avea nevoie de reparatii, inlocuiri sau revizii periodice la instalatia electrica, mai ales daca instalatia nu a mai fost schimbata de foarte mult timp.

Preturile pentru instalatiile electrice din garsoniera, cele pentru materiale si manopera ar trebui sa fie in conformitate cu natura problemei si complexitatea ei. Nu iti lasa problemele instalatiilor electrice ale garsoniere pe mana unor electricieni neautorizati care, chiar daca poate iti cer un pret pentru instalatiile electrice mai mic, nu vor face o treaba presa buna si lucrarea nu va fi una corespunzatoare.

Costurile pentru instalatiile electrice dintr-o garsoniera incep de la 1000 ron si pot ajunge la sume mai mari in functie de nevoile tale: reparatii sau inlocuiri instalatii electrice. Contacteaza-ne pentru o oferta exacta!

Preturi instalatie electrica – apartament 2 camere

Locuiesti in apartament cu 2 camere si intampini probleme la instalatia electrica? Aceste probleme nu necesita amanare. Este momentul sa cauti un electrician care sa iti comunice si care ar fi preturile pentru instalatiile electrice pentru un apartament cu 2 camere pentru a te decide asupra unei firme.

Siguranta casei tale este deosebit de importanta, de aceea trebuie sa apelezi cat mai rapid la un electrician, dar nu la orice electrician, ci neaparat la unul atestat ANRE si cu experienta dovedita si care sa iti ofere preturi decente pentru instalatiile electrice.

Daca ai nevoie de un electrician trebuie sa stii ca preturile pentru instalatia electrica pentru un apartament cu 2 camere pornesc de la 1500 ron, in functie de complexitate. Suna pentru a discuta cu un reprezentat de-al nostru si pentru a-ti oferi un pret exact!

Preturi instalatie electrica – apartament 3 camere

Daca detii un apartament spatios de 3 camere si ai nevoie de serviciile unui electrician cu preturi instalatii electrice accesibile, trebuie sa stii ca este necesar sa fii atent ca acesta sa fie autorizat ANRE pentru ca doar cei atestati au posibilitatea de a interveni pentru a realiza lucrari la instalatia electrica, conform normelor in vigoare.

Recomandat este sa cauti un electrician din zona ta, din orasul sau sectorul in care locuiesti, pentru ca preturile pentru instalatie electrica pentru un apartament cu 3 camere sa nu fie unele ridicate. Asta deoarece costul deplasarii poate fi destul de mare.

Pentru un apartament cu 3 camere, preturile pentru instalatia electrica pot incepe de la 2000 ron si variaza in functie de cat de complexa este lucrarea. Pretul final il poti afla dupa ce ne contactezi!

Preturi instalatie electrica – apartament 4 camere

Apartamentele cu un numar mai mare de camere au nevoie de o lucrare mai complexa de realizare a instalatiei electrice, mai ales cand vine vorba de reparatii si depistare posibile defectiuni. De aceea, preturile pentru instalatia electrica dintr-un apartament de 4 camere pot fi putin mai mari, mai ales daca problema este una care se intinde pe o suprafata mare.

In functie de gravitatea problemei, intreaba intotdeauna un electrician ce presupune lucrarea si in cat timp se pot deplasa pentru a o remedia. Preturile pentru reparatii si modificat la instalatia electrica pentru un apartament de 4 camere porneste de la 2500 ron si cresc in functie de cat de mare este lucrarea.

Contacteaza-ne si iti oferim o oferta exacta de pret!

Este bine de stiut, ca:

Nu cerem banii inainte!
Va spunem pretul intotdeauna inainte de a incepe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
La interventiile pentru care pretul manoperei depaseste 50 lei, deplasarea si constatarea sunt gratuite.
Comanda minima este de 50 de lei.
Cumpararea materialelor – 25 de lei.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.
Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare daca nu aveti incheiat un abonament de servicii.Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu. In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.

Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentar.
Preturile afisate sunt cu caracter informativ si nu cu caracrer obligatoriu nu contin TVA pot varia in functie de complexitatea lucrarii pentru alte detali sunati la 0771 302 745.