Servicii electrice Bucuresti, oferite de electricieni autorizat ANRE, reparatii electrice, schimbare instalatii electrice, interventii de urgenta non-stop si servicii electrice conexe in zona Bucuresti-Ilfov, pentru persoane fizice si juridice, la preturi accesibile pentru orice buget.

Serviciile noastre au fost oferite atat sectorului civil cat si celui industrial. Aceste lucrari au fost efectuate cu profesionalism, rezultatul final cautat fiind intotdeauna multumirea clientului. Recunoasterea acestor valori este reflectata de imaginea creata in mediul de afaceri romanesc.

Servicii electrice Bucuresti pentru:

  • Nu aveti curent electric(tensiune) in locuinta sau la birou?
  • Un bec nu poate fi schimbat din cauza ca s-a spart sticla iar filetul este blocat in fasung?
  • Corpurile de iluminat palpie iar aparatele electrocasnice se intrerup adesea?
  • Aveti defectiuni in tabloul de sigurante sau banuiti ca s-a produs un scurtcircuit?
  • Banuiti ca ati fost curentat de unul dintre aparatele electrocasnice?
  • Doriti o verificare a instalatiei electrice pentru a fi siguri ca aparatele electronice nu se vor strica din cauza supra-tensiuni?

Echipa Electrician autorizat Bucuresti este de asemenea calificata sa se ocupe de serviciile electrice pentru locuinta dumneavoastra. Suntem compententi si autorizati pentru servicii electrice. Experienta in evaluarea si remedierea problemelor va va da increderea ca sunteti pe maini bune atunci cand apelati la noi.

Suntem de asemenea disponibili pentru orice fel de nevoie, fie ca doriti sa conectati un echipament electric nou sau pentru adaugarea in circuitul dumneavoastra electric al unei camere sau anexa, sau chiar pentru inlocurea instalatiei electrice in locuinta dumneavoastra.

 

Serviciile electrice se adreseaza persoanelor care vor modernizarea instalatiei electrice sau au probleme cu cea actuala. Pentru a asigura siguranta echipamentelor electrice, electrocasnice dintr-un spatiu instalatia electrica trebuie sa functioneze in parametrii optimi.

De peste 13 ani asiguram persoanelor din Bucuresti si judetul Ilfov servicii electrice, in conformitate cu normele legislative in vigoare. Oferim toata plaja de servicii in domeniul electric, astfel incat sa nu fie nevoie sa apelati la mai multi prestatori de servicii, ci doar la unul, la noi.

Doriti detalii suplimentare despre serviciile noastre? Aveti nevoie de un electrician autorizat? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.