Servicii Pram, verificare si masuratori Pram in Bucuresti si judetul Ilfov. Electrician Autorizat Bucuresti, ofera servicii Pram, verificare Pram si masuratori Pram pentru verificarea prizelor de pamant, daca corespund valorilor normale. Servicii Pram Bucuresti, cel mai bun pret.

Măsurarea si verificarea prizelor de pamant (PRAM). Masurarea si verificarea legaturilor de ramificatie intre priza de pamant si utilaje, tablouri etc.

Masurarea si verificarea rezistentei de izolatie la cabluri sau conducte de energie. In aceste masuratori sunt incluse urmatoarele: verificarea instalatiei electrice in totalitate, precum si mici reparatii ce nu necesita mari consumuri de materiale.

Reparatiile majore la instalatia electrică ce necesita un consum mare de materiale pot fi executate contra cost pe baza de contract.

Serviciile Pram au ca scop verificarea  eventualelor abateri de la normele legale pot avea consecinte grave asupra integritatii imobilelor sau asupra vietilor omenesti si de aceea recomandam efectuarea acestor verificari PRAM la termenele scadente, precum si de fiecare data când considerati ca instalatia electrică trebuie verificata, avizata sau certificata pram.

Această activitate (verificare si masuratori Pram) este realizata de personal de specialitate, electricieni autorizati ANRE Bucuresti conform legislaţiei în vigoare.

Verificarea PRAM trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi electrocutari, incendii etc.

Servicii Pram pentru:

  • Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru;
  • Prevenirea incendierii cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice;
  • Verificare continuitatii nulului de protectie.

Verificarea si masurarea se efectueaza conform STAS 12604/4. Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de pamantare si paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop.

Buletinul tip”PRAM”, reprezintă măsura organizatorică luată de un angajator pentru prevenirea riscurilor datorate exploatării unei instalaţii electrice.

Aparatul este verificat periodic de metrologie autorizata.

Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta de doua ori pe an (o data pe timp uscat si o data pe timp umed).

In urma verificarii PRAM se intocmeste un buletin de verificare care cuprinde:

  • Conditiile de masurare;
  • Tipul aparatului;
  • Executantul si locul masurarii.

Verificarea PRAM se efectuează conform Normativului I7/2011 şi este o masură organizatorică obligatorie de securitate a muncii ce este în sarcina tuturor beneficiarilor de instalaţii electrice.

In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare, iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet.

Pentru evitarea acestor evenimente nedorite, putem remedia rapid problemele si executam reverificare PRAM pentru siguranta.

Executia lucrarilor se efectueaza in baza unui contract de prestari servicii.

Electrician Autorizat Bucuresti, executa servicii PRAM pentru persoane fizice si juridice, in conformitate cu legislatia in vigoare, la cel mai bun pret. Servicii Pram Bucuresti si judetul Ilfov.