Verificare instalatie electrica Bucuresti pentru apartamente, case, birouri si cladiri uz industral si locatari. Verificarea instalatiei electrica si inspectia acesteia este necesara in orice fel de imobil, deoarece conditiile in care au fost efectuate pot duce la depasirea tehnica a acestora si deteriore de-a lungul timpului.

In Romania majoritatea imobilelor, au instalatia electrica imbatranita si depasita tehnologic, fata de normele impuse de furnizorul de energie. Acestea reprezinta un risc crescut si nu mai corespund solicitarilor si nevoilor de consum actual.

Un alt aspect care nu trebuie lasat la o parte este reprezentat de modul in care a fost facuta instalatia electrica. Fiind o lucrare majora a unui imobil, aceasta trebuie realizata astfel incat sa functioneze la parametrii optimi. Din acest motiv realizarea, modficarea, interventiile asupra instalatiei electrice trebuie facute de electricieni autorizati.

Verificarea instalatiei electrice initiala, are loc la finalizarea executiei unei instalatii electrice noi, de catre un electrician autorizat, dar si in cazul unei extinderi sau modificari a unei instalatii existente.

Rolul acestei verificari este de a confirma ca realizarea instalatiei, echipamentele dar si materialele folosite sunt in conformitate cu normele si reglementarile de siguranta, dar si conditiile predominante de mediu.

Dupa avem verificarea periodica a instalatiei electrice cu rolul de a prelungi durata de viata a unei instalatii electrice, este nevoie de un nivel ridicat de intretinere. Chiar daca aceata intretinere este realizata, degradarea instalatiei electrice este un fenomen natural ce nu poate fi impiedicat.

Cu ocazia verificarilor periodice, realizate de electricieni autorizati, putem stabili posibilitatile instalarii mai multor prize in locuinta, extinderii circuitelor de iluminat existente, nevoia montarii diferentialelor de protectie impotriva electrocutarii, dar si necesitatea imbunatatirii instalatiei de impamantare.

Electricianautorizat.com.ro ofera servicii de verificare instalatie electrice in Bucuresti si judetul Ilfov si in functie de rezultatele verificarii va putem oferii solutii eficiente de rezolvare a problemelor daca acestea sunt prezente.

Oferim servicii de verificare instalatie electrica pentru persoane fizice si juridice si pentru orice fel de imobil, indiferent de natura si activitatea acestuia.

Pentru mai multe detalii despre verificari instalatie electrice, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.